Terug naar de categorie

Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G Premium Gewatteerd Etui

€ 19,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G Premium Gewatteerd Etui
1/8

Ontdek onze PU-leren hoes van hoge kwaliteit voor de Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G.
Met zijn unieke ruitpatroonontwerp, praktische vak met rits en opvouwbare standaard combineert deze hoes stijl en functionaliteit.
Het biedt volledige bescherming tegen stoten en krassen, terwijl alle functies van je telefoon eenvoudig toegankelijk zijn.

  • Gemaakt van hoogwaardig PU-leer voor duurzaamheid en een comfortabele grip. Perfect voor wie zijn benodigdheden in stijl wil organiseren.
  • Deze hoes geeft je telefoon een vleugje glamour met zijn unieke ruitpatroon.
  • Portemonneeetui met rits: Ontworpen met een praktisch ritsvak, ideaal voor het veilig opbergen van munten, sleutels of kleine voorwerpen.
  • Of je nu video's bekijkt, op het web surft of videogesprekken voert, de standaard biedt een comfortabele en stabiele kijkhoek.
  • Deze hoes is ontworpen voor volledige bescherming en bedekt alle hoeken en zijkanten, zodat je apparaat wordt beschermd tegen vallen, stoten en krassen.
  • De behuizing heeft nauwkeurige openingen , waardoor alle knoppen, poorten en de camera gemakkelijk bereikbaar zijn zonder dat je de behuizing hoeft te verwijderen.
  • Uitgerust met een praktische polsband biedt deze hoes meer veiligheid en draagbaarheid, waardoor de kans op per ongeluk vallen kleiner wordt.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen