111 Producten

Uw Samsung Galaxy S20 Plus is perfect beveiligd met My Shell

Uw Samsung Galaxy S20 Plus is perfect beveiligd met My Shell. Bekijk onze exclusieve hoesjes , cases, hoesjes, accessoires en screenprotectors voor de mobiele telefoon. De nieuwe S20 Plus is de nieuwe premium smartphone van de fabrikant. Hij beschikt over een 6,7-inch HDR10+ gecertificeerd Amoled-scherm, een quad-camerasensor die veelzijdigheid biedt (ultra groothoek en Xoom 3x en een Exynos 990-processor (7nm geëtst). Het heeft een ToF fotosensor voor scherptediepte en een 4500mAh batterij die 45w snelladen ondersteunt. Uw foto's en video's zullen de beste zijn die ze kunnen zijn, en Samsung zet zich in voor hun kwaliteit. Ons team biedt u ongelooflijke bescherming: dunne hoesjes, hoesjes en zakjes die dienen als handsfree-ondersteuning en ultrabestendige bescherming van folie en gehard glas. Ontdek onze selectie!

Exclusieve hoesjes , covers, accessoires en screenprotectors voor de Samsung Galaxy S20 Plus.

Exclusieve hoesjes , covers, accessoires en screenprotectors voor de Samsung Galaxy S20 Plus. Dealy biedt dunne en lichte beschermingen die uw telefoon perfect beveiligen. Ze zijn allemaal hier! Dunne transparante, monochrome flexibele of stijve siliconen hoesjes, met motieven (dieren, landschappen, glitter...), met kaarthouder of steunring. U kunt kiezen uit koolstofvezel, krokodil- of kunstlederen beschermingen en vele andere. Onze hoesjes en zakjes met magnetische sluiting dienen als portefeuilles. Ook hier vindt u een ongelooflijke keuze (imitatieleer, lychee leer effect, retro stijl, met riem, afneembare schelp...). Onze accessoires zijn exclusief aangepast voor de mobiele telefoon en zullen het gebruik ervan optimaliseren. Met onze beschermfolie en gehard glas kunt u de achterkant, het scherm en de lenzen beschermen, terwijl het ontwerp en de prestaties van de mobiele telefoon behouden blijven.

.

Dealy: goede prijzen en persoonlijk advies

Wij staan 7 dagen per week per e-mail of telefoon tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht naar bescherming voor uw Samsung Galaxy S20 Plus. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.