55 Producten

Dealy beveiligt en accessoriseert uw Huawei Y6p tegen bodemprijzen

Dealy biedt een unieke selectie van hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires tegen onverslaanbare prijzen. Profiteer van ons kortingsbeleid om uw telefoon te gebruiken zoals u dat wilt. De Huawei Y6p draait op Android OS v10.0, heeft een 5000 mAh Li-Ion batterij en een 6,3 inch IPS display met 720 x 1600 px resolutie. Met zijn IPS-technologie biedt de Y6p een van de best presterende LCD-technologieën op de markt. Ons team houdt van de fotografische kwaliteiten en het ontwerp. Een telefoon die waar voor zijn geld biedt. Wij selecteren beschermhoesjes die ultra-bestendig, dun en zeer licht zijn. Van transparante hoesjes tot kunstlederen klepdeksels, u vindt een complete keuze voor elke smaak en levensstijl.

Welke bescherming moet u kiezen voor uw telefoon?

Er is geen objectieve reden om een zaak te verkiezen boven het omgekeerde. Het is meer een kwestie van smaak en gewoonte. Covers beveiligen de achterkant, randen en knoppen van uw telefoon. Een hoesje zal het toestel volledig beveiligen en extra opties bieden die voor velen van ons zeer praktisch zijn (binnenkaarthouder, verwijderbaar riempje, hoesje dat kan worden omgevormd tot een handsfree houder). Als u de voorkeur geeft aan hoesjes, raden wij u sterk aan om een folie of gehard glas op het scherm van uw smartphone te plaatsen. Dit voorkomt breuk, krassen, vlekken en stofophoping. Ons team heeft een ruime keuze, zodat u precies de juiste bescherming kunt vinden voor uw behoeften en smaak. Helder, koolstofvezel, Ultra Bestendig, Survivor, kunstleer, met steunring, met patronen.... Ze zijn allemaal hier! U zult dol zijn op onze vele etuis in imitatieleer (nappa, klassiek, lychee, vintage...), in stof, met een sluiting geïntegreerd in de hoes en al die met veel motieven (dieren, planten, marmer, glitter, luipaard...). Vergeet niet om onze accessoires te bekijken: kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, speakers, hoofdtelefoons, auto / fiets mounts, statieven ... U zult zien dat het niet nodig is om veel te betalen om uw Huawei Y6p te gebruiken en te optimaliseren. We wensen u veel plezier!

Onze adviseurs zijn er om u te helpen

Dealy is niet alleen goede goedkope producten, het is ook de klantenservice beschikbaar 7 dagen per week aan de telefoon, per e-mail en sms. Wij antwoorden zo snel mogelijk en volgen uw bestellingen op.

Dealy is niet alleen goede goedkope producten, het is ook de klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is per telefoon, e-mail en sms.