33 Producten

Krijg geweldige aanbiedingen op Galaxy M21 hoesjes, covers, screenprotector cases en accessoires

Dealy heeft een groot aanbod hoesjes , hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires met korting voor de Samsung Galaxy M21. Het toestel meet 159 x 75,1 x 8,9 mm, heeft een scherm van 6,4 inch en 64 GB 4 GB RAM, 128 GB 6 GB RAM. De telefoon wordt aangedreven door een Exynos 9611 SoC, ondersteund door 4 of 6 GB RAM en 64 of 128 GB opslagruimte. Het heeft een drievoudige cameramodule aan de achterkant, waarvan de belangrijkste 48 megapixels is. Het heeft een 6000mAh batterij met snellaadmogelijkheid (15W). Hij biedt veel waar voor zijn geld voor een middenklasse telefoon.

.

Hoge kwaliteit beschermers en accessoires

Ons team is bezig met het samenstellen van beveiligingen die aan uw verwachtingen zullen voldoen om uw mobiele telefoon te beveiligen en te accessoriseren zoals u dat wilt. De covers sluiten perfect aan op de contouren en lijnen van de telefoon en worden zo een tweede huid. Ze zijn dun en licht en zijn perfect in geval van schokken, tegen krassen die de telefoon zouden kunnen beschadigen en tegen stof dat de goede werking zou kunnen schaden. Ze hebben zeer precieze openingenbij de poorten en knoppen. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas (voor de achterkant) of hybride materialen (plastic achterkant en siliconen randen).

Wij bieden er een aantal aan die zeer gemakkelijk in het gebruik zijn en die zeer gemakkelijk in het gebruik zijn.

Wij bieden die volledig flexibel, halfstijf of stijf zijn. Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat ze ultra duurzaam zijn. Ontdek onze klassiekers (doorzichtige hoesjes, monochroom silicone, koolstofvezel, kunstleer, Ultra Resistant en Survivor...), die met steunringen en onze geharde glazen die 9H bestendig zijn en toch heel artistiek. Onze etuis en zakjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje. Deze is afgedekt met een klep die de Samsung volledig vastzet. De hoesjes dienen als portemonnee (met binnenkaarthouder en geldvak) en als handsfree houder voor comfortabel gebruik in liggende modus.

.

Wij nodigen u uit om onze producten te bekijken: kunstlederen of echt lederen omslagen met vele kleuren, patronen, multi-kaart opties, met verschillende band en sluiting. U kunt het scherm van uw Galaxy M21 beveiligen met een folie of ultrabestendig gehard glas. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, zeer dun en laten geen sporen na als je ze verwijdert. Het aanraakgebied zal zijn gevoeligheid behouden en de interactiviteit zal perfect zijn. Bekijk onze accessoires: externe batterijen, laders, kabels, statieven, auto/fietssteunen, speakers en koptelefoons...). U zult in staat zijn om uzelf uit te rusten zoals u wilt terwijl u geld bespaart.

Mijn zaak

Dealy is zijn klantenservice en sociale netwerken

Telefoneer bij onze klantenservice om u te informeren over onze producten en uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms op 06 44 64 68 65. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok.