155 Producten

Dealy : de beste aanbiedingen op Sony Xperia 1 IV beschermingen en accessoires

Dealy biedt de beste selectie Sony Xperia 1 IV covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires in de aanbieding. Je kunt je mobiele telefoon met een gerust hart gebruiken en profiteren van onze lage prijzen. De Sony Xperia 1 IV is een IP68-gecertificeerde telefoon met een 6,5-inch 4K HDR OLED-scherm met 120Hz verversingssnelheid, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC gekoppeld aan 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte, uitbreidbaar via microSD en een 5000mAh batterij. De camera heeft vier sensoren, waarvan drie met 12 megapixels: een groothoek, een ultra-groothoek en een telefoto met optische zoom (85-125 mm) en een ToF-sensor.

Bij Dealy bieden we slanke, slijtvaste bescherming en accessoires waarmee je je mobiele telefoon in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. Ontdek onze exclusieve producten voor je mobiel.

Voordelige bescherming en accessoires voor de Sony Xperia 1 IV

Ons team selecteert eersteklas producten waarmee je je telefoon in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. Je telefoon wordt perfect beschermd en voorzien van accessoires. Je vindt alles wat je nodig hebt zonder extra kosten.

Een reeks zeer resistente rompen

Bekijk onze productbladen en je vindt hoesjes van stevige materialen. Ze passen perfect bij de contouren van je mobiel en beschermen hem tegen stoten, krassen, vlekken, slijtage, vocht en stof. Je hebt nog steeds toegang tot de poorten en functies.

We verkopen transparante rompen, rompen van koolstofvezel en "ultrabestendige" rompen met twee beschermingslagen. We hebben ook een reeks hoesjes met steunringen ontwikkeld. Deze zijn niet alleen extreem duurzaam, maar zorgen er ook voor dat je je telefoon handsfree kunt gebruiken in de best mogelijke omstandigheden. Je kunt ook hoesjes met kaarthouders en fancy hoesjes met motieven kopen. Welke hoes je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je mobiele telefoon perfect veilig is.

Hoesjes en cases voor iedereen

De hoesjes houden je Sony Xperia 1 IV volledig veilig en bieden opties zoals een kaarthouder aan de binnenkant, een verwijderbaar koord en een cover die kan worden omgevormd tot een handsfree houder. Je kunt hoesjes kopen van imitatieleer en echt leer die dun zijn en zeer goed bestand tegen de elementen. Sommige zijn monochroom, andere hebben bedrukte motieven.

We bieden zakelijke hoesjes in nappa- of lycheesplitleer , in klassieke stijl, met vintagebehandeling of met lak- of matte afwerking. Onze hoesjes met klep hebben handmatige sluitingen om de hoes te personaliseren: riempje, drukknoop, magneetsluiting, klinknagelstijl. Je vindt hier ook hoesjes in flip-stijl met sluitingen die in de hoes zijn geïntegreerd. We breiden ons assortiment hoesjes uit met ontwikkelde portemonneefuncties.

Scherm- en camerabeschermers

We raden je aan om een film of gehard glas over het scherm van je smartphone te leggen om je Sony optimaal te beschermen. Het scherm zal een hoge mate van bescherming bieden en de interactiviteit met applicaties zal optimaal zijn.

Je zult ook een beschermende lens van gehard glas vinden die je op het glas van de achtercamera kunt installeren. Deze is zeer effectief tegen stoten en krassen.

Exclusieve accessoires

We selecteren ook accessoires waarmee je je Sony Xperia 5 IV optimaal kunt gebruiken. Je kunt geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, speaker s, koptelefoons, auto- en fietssteunen en statieven kopen. We bieden regelmatig nieuwe producten aan waarmee je alles uit je mobiele telefoon kunt halen. Al onze accessoires zijn verkrijgbaar tegen gereduceerde prijzen.

Dealy heeft ook een eigen website, klantenservice en sociale netwerken.

Je zult dol zijn op onze website met productbeschrijvingen van hoge kwaliteit in het Frans. Je kunt je aankopen doen onder de best mogelijke omstandigheden en in alle veiligheid. We leveren zo snel mogelijk.

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, sms of e-mail (zie "contact opnemen"). We ontwikkelen ook onze blog om je praktische informatie te geven. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om meer te weten te komen over onze nieuwste producten en promoties. Veel plezier bij uw bezoek.