29 Producten

Beschermers en accessoires voor uw Vivo Y70 met korting

Dealy biedt scherp geprijsde covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor uw Vivo Y70. Bespaar geld en profiteer van onze kortingen om uzelf uit te rusten en met een gerust hart te genieten van de prestaties van uw telefoon. De Vivo Y70 is een middenklasse telefoon die wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 665 SoC in combinatie met 8 GB RAM en 128 GB microSD uitbreidbare opslagruimte. Het biedt 3 fotosensoren: 1 x 48 megapixel sensor, 1 x 2 megapixel sensor (Macro) en 1 x 2 megapixel sensor (Bokeh). De 4100 mAh batterij is geschikt voor snelladen (33 W) met een oplaadtijd van 1 tot 62% in 30 minuten. Ons team verkoopt de hoesjes vanaf €4,99 en de hoesjes vanaf slechts €6,99. Met deze prijzen hoef je jezelf niets te ontzeggen en koop je je uitrusting zonder je zorgen te maken over je budget.

Zeer goede kwaliteit hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires

Bij My Shell vindt u exclusieve beschermers en accessoires die zijn ontworpen voor de Vivo Y70. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, plastic, gemengde materialen (acryl achterkant en siliconen randen / gehard glas achterkant en siliconen randen / dubbele dikte plastic-siliconen ...). Zij kunnen volledig flexibel, halfstijf of stijf zijn. Ze zullen perfect passen bij de lijnen en contouren van de telefoon. Zij bieden directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon en beschermen hem tegen krassen, vlekken en stof bij stoten. U vindt transparante, koolstofvezel, kunstleer, handsfree ring, kaarthouder en mooie covers. Onze covers zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat de telefoon op zijn plaats houdt en tegelijkertijd de achterkant en randen beschermt. De kunstlederen of echt lederen flap zorgt ervoor dat hij volledig veilig blijft terwijl hij als portefeuille dienst doet. Binnenin vindt u kaart- en fotohouders en een geldvak. Sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord om gemakkelijk met de hand te dragen. We hebben veel zakjes in zakelijke stijl, mooie covers (met dieren, bloemen, marmerstijl of luipaardhuidstijl...), flip covers met de sluiting geïntegreerd in de voorflap en vies covers met een kijkvenster. Ontdek onze grote selectie! Wij bieden ook screenprotectors (films en gehard glas) die zeer dun zijn en het scherm perfect beschermen tegen slecht weer. De interactiviteit zal onberispelijk zijn. We verkopen ook een geweldige bescherming voor de fotomodule van uw Vivo. Hij is gemaakt van gehard glas en beveiligt de lenzen, zodat u in alle veiligheid foto's en video's kunt maken. Aarzel niet om onze oogverblindende accessoires te bekijken. U vindt er kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, fiets- en autohouders, speakers, koptelefoons en docking stations. Bekijk onze nieuwe producten die u zullen helpen de prestaties van uw Vivo Y70 te optimaliseren. U zult niet alleen genieten van onze topproducten, maar ook van onze lage prijzen en regelmatige promoties. Welkom in Dealy!

U kunt contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

Onze klantenservice is beschikbaar om uw bestellingen en leveringen te volgen. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en sms. Om op de hoogte te blijven van onze promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.