25 Producten

Dealy biedt Realme GT beschermers en accessoires tegen gereduceerde prijzen

Dealy verkoopt hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Realme GT 5G met korting. Bekijk onze hoesjes vanaf € 4,99, onze hoesjes vanaf € 6,99 en onze screenprotectors vanaf slechts € 3,99. De 5G-compatibele Realme GT is een smartphone met een Qualcomm Snapdragon 888 SoC, ondersteund door 8 of 12 GB RAM en 128/256 GB opslagruimte. De cameramodule is voorzien van een drievoudige fotosensor met een 64-megapixel hoofdsensor, een 8-megapixel ultrabreedhoeksensor en een 2-megapixel macrosensor. De selfie camera aan de voorkant is 16 megapixels. De 4500 mAh batterij is oplaadbaar met een 65W power pack die bij de telefoon wordt geleverd. Dealy selecteert de beste beschermingen en accessoires, zodat u optimaal van uw telefoon kunt genieten. Ontdek onze selectie van producten en geniet tegen lage prijzen.

.

Beschermingen en accessoires met korting

Wij verkopen producten die perfect geschikt zijn voor de lijnen en werking van de Realme GT 5G. Wij bieden hoesjes die perfect passen bij de contouren. Zij onderscheiden zich door hun slankheid, lichtheid en weerbestendigheid. De achterkant en de randen van de telefoon zijn beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. U hebt nog steeds directe toegang tot poorten en knoppen. U vindt transparante hoesjes, hoesjes van koolstofvezel, hoesjes van siliconen of monochroom plastic, hoge stootbescherming en multifunctionele modellen. Wij bieden zeer weerbestendige flipcoversdie de hele smartphone beveiligen. Zij bestaan uit een schelp waarop een bekleding van kunstleder of echt leer is aangebracht. Deze etuis zijn ontworpen als portefeuilles en dienen als een hands-free houder. Sommige hebben een verwijderbaar koord om gemakkelijk met de hand te dragen. Wij verkopen monochrome covers in verschillende kleuren, flip covers (met een in de cover geïntegreerde sluiting) en multifunctionele view covers (met een kijkvenster) die perfect aan uw behoeften zullen voldoen. Op het scherm van de Realme GT zijn dunne en zeer resistente screenprotectorsen gehard glas te vinden. Deze beschermingen voorkomen glasbreuk en krassen die zeer schadelijk en vervelend kunnen zijn bij het gebruik van de mobiele telefoon. Wij verkopen ook een lens van gehard glas voor de achterste cameramodule van de telefoon. Het kost slechts €5,99. We voegen nieuwe artikelen toe aan ons accessoiregedeelte om u te helpen uw telefoon efficiënt en plezierig te gebruiken. U vindt er kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, statieven, koptelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen, docking stations... Door op ons te vertrouwen, bent u zeker van de kwaliteit van de producten en profiteert u van uitzonderlijke prijzen en promoties.

Neem gemakkelijk contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.