39 Producten

Alle Xpera 1 III beschermers en accessoires zijn afgeprijsd

Geniet van lage Ma coque prijzen op Sony Xperia 1 III hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Wij verkopen de beste producten en bieden ze met korting aan. De telefoon is voorzien van een 4K HDR-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Het biedt ook een Qualcomm Snapdragon 888 SoC in combinatie met 12 GB RAM en 256 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. De 4500mAh batterij is geschikt voor snelladen (30W), draadloos opladen (11W) en omgekeerd opladen (3W). Hij is voorzien van een camerablok met drie 12-megapixelsensoren: een groothoek-, een ultragroothoek- en een telelens met variabele brandpuntsafstand. Ons team kiest voor een hoge bescherming tegen krassen, vlekken en stof. De telefoon zal lang nieuw blijven en u kunt hem in goede staat verkopen. Wij verkopen hoesjes die dun en zeer licht zijn. Covers en pouches beschermen de hele smartphone tegen de elementen en fungeren tegelijkertijd als portemonnee en handsfree houder. Het scherm van de Sony, ondertussen, zal perfect beschermd zijn.

Zeer goede kwaliteit hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires

Bij Dealy koopt u kwaliteits screenprotectors en accessoires tegen de laagste prijzen op de markt. De hoesjes, met een prijs vanaf slechts € 4,99, volgen de lijnen en contouren van de telefoon. De toegang tot knoppen en poorten blijft behouden dankzij de precisie van de uitsparingen. U vindt transparante, koolstofvezel, kunstleer, met een steunring, gehard glas of met praktische kaarthouders voor dagelijks gebruik. Wij selecteren klephoezen vanaf € 6,99, met een riempje om uw mobiel veilig in uw hand te houden. Wij hebben buidels van kunstleer en echt leer in verschillende monochrome kleuren. U vindt er buidels in lychee-leren stijl, buidels met retro-effect en buidels met decoratieve klinknagels. Onze screenprotectors en achterste fotomodule zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden (schokken en krassen). De screenprotectorsen het geharde glas voor het scherm zijn ontworpen om de gevoeligheid van het aanraakgebied te optimaliseren. Bekijk onze accessoire sectie. Wij verkopen kabels, opladers, geheugenkaarten, speakers, koptelefoons, statieven, auto- en fietssteunen tegen onklopbare prijzen. U vindt er ook tal van nieuwe producten. Geniet van uw bezoek aan Dealy!

U kunt onze klantendienst gemakkelijk bereiken

Twijfel niet om ons te bellen en te sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op onze website. Wij reageren zeer snel op schriftelijke verzoeken en kunnen uw bestellingen volgen Wij zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK om op de hoogte te blijven van onze promoties.