237 Producten

Bescherm en versier je Google Pixel 9 Pro XL bij Dealy

Google Pixel 9 Pro XL: de nieuwe high-end benchmark

De Google Pixel 9 Pro XL is het vlaggenschipmodel in de nieuwste serie smartphones van Google en vertegenwoordigt het summum van mobiele technologie. De Pixel 9 Pro XL is ontworpen om een eersteklas gebruikerservaring te bieden en combineert een revolutionaire camera, uitzonderlijke prestaties en een verfijnd ontwerp om de meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen.

Elegant ontwerp en meeslepend scherm

De Google Pixel 9 Pro XL heeft een verfijnd ontwerp en combineert eersteklas materialen met een robuuste constructie. Het grote 6,9-inch OLED-scherm met licht gebogen randen biedt een totale onderdompeling. Kleuren zijn levendig, contrasten zijn diep en de vloeiendheid wordt gegarandeerd door een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Of je nu video's bekijkt, games speelt of gewoon op het web surft, het scherm van de Pixel 9 Pro XL verandert elke interactie in een hoogwaardige visuele ervaring.

Het scherm wordt beschermd door Gorilla Glass Victus, bekend om zijn kras- en stootbestendigheid, zodat je apparaat in perfecte staat blijft, zelfs na intensief gebruik.

Topprestaties met de Tensor G4-chip

Het hart van de Google Pixel 9 Pro XL wordt gevormd door de Tensor G4-chip, speciaal ontworpen door Google om prestaties en energiezuinigheid te optimaliseren. In combinatie met 12 GB RAM-geheugen levert deze chip uitzonderlijke vloeiendheid, zelfs bij het uitvoeren van intensieve taken zoals multitasking, het spelen van high-definition games of het gebruik van toepassingen die veel bronnen gebruiken.

De Pixel 9 Pro XL biedt ook een reeks interne opslagopties tot 1 TB, zodat je alle ruimte hebt voor je foto's, video's, apps en bestanden. Bovendien krijg je met 5G-compatibiliteit, Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.2 supersnelle connectiviteit voor directe downloads en surfen op het web zonder vertraging.

Een uitzonderlijke camera om elk moment vast te leggen

De Pixel-serie van Google staat bekend om zijn fotografische mogelijkheden en de Pixel 9 Pro XL gaat nog een stapje verder. Met een drievoudig camerasysteem aan de achterkant, inclusief een 50MP hoofdsensor, een 12MP ultra-groothoek en een 48MP telefoto met 5x optische zoom, kun je met deze smartphone indrukwekkend scherpe foto's maken, zelfs van een afstand.

Kunstmatige intelligentie speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van foto's. Of je nu fotografeert bij fel licht of weinig licht, de Pixel 9 Pro XL past automatisch de instellingen aan om verbluffende resultaten te leveren. De nachtmodus is geperfectioneerd en legt heldere, gedetailleerde beelden vast in de donkerste omstandigheden. Daarnaast biedt de Portretmodus een natuurlijk bokeh-effect, waarbij je onderwerp wordt benadrukt terwijl de achtergrond nauwkeurig wordt vervaagd.

Videoliefhebbers worden niet overgeslagen, met de mogelijkheid om op te nemen in 4K met 60 fps, met geavanceerde beeldstabilisatie voor vloeiende, professionele video's.

Autonomie die je de hele dag bijblijft

Met een 5000 mAh batterij is de Google Pixel 9 Pro XL ontworpen om de hele dag mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Dankzij de snellaadtechnologie kun je tot 50% van je batterij herstellen in slechts 30 minuten, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten wanneer je dat het meest nodig hebt.

De Pixel 9 Pro XL ondersteunt ook snel draadloos opladen, dus je kunt het apparaat eenvoudig opladen door het op een compatibele oplader te leggen.

Een pure, intelligente software-ervaring

De Pixel 9 Pro XL draait op pure Android, zonder onnodige overlays, wat zorgt voor een soepele en intuïtieve gebruikerservaring. Google biedt regelmatig updates, zowel voor de beveiliging als om nieuwe functies toe te voegen, wat betekent dat je apparaat up-to-date blijft en jarenlang presteert.

Google Assistant is diep geïntegreerd en biedt geavanceerde spraakassistentie voor al je dagelijkse taken. Bovendien leert de Pixel 9 Pro XL dankzij AI van je gebruikspatronen om de ervaring te personaliseren, te anticiperen op je behoeften en de prestaties dienovereenkomstig te optimaliseren.

Compromisloze veiligheid en betrouwbaarheid

De Google Pixel 9 Pro XL is gemaakt om lang mee te gaan. Hij is IP68 gecertificeerd, wat betekent dat hij water- en stofbestendig is, zodat je hem met een gerust hart kunt gebruiken in zware omstandigheden. Bovendien zijn je persoonlijke gegevens veilig dankzij de geavanceerde bescherming van Titan M2, met ingebouwde beveiligingsfuncties tegen online bedreigingen.Welke hoesjes biedt Dealy ?

We nemen de verschillende soorten hoesjes die My Cover aanbiedt onder de loep, waarbij we ons richten op hun unieke kenmerken en de voordelen die ze gebruikers van de Google Pixel 9 Pro XL bieden.

Romp: bescherming op maat, gepersonaliseerd

Klassieke hoesjes

De tijdloze. De klassieke siliconen, kunststof of hybride hoesjes zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen en bieden een uitstekend compromis tussen bescherming en esthetiek. Silicone, dat zacht en aangenaam aanvoelt, absorbeert schokken effectief. Kunststof, dat steviger is, biedt betere bescherming. Hybride doppen combineren de voordelen van beide materialen voor optimale bescherming.

Kunstlederen hoesjes

Kies voor elegantie met onze kunstlederen hoezen. Door hun luxueuze uitstraling en zachte gevoel zijn ze een accessoire op zich. Sommige zijn afgewerkt met fijne details zoals contrasterende stiksels of reliëfmotieven, voor een unieke stijl. Bovendien beschermt de zachte binnenkant het scherm van je Pixel 9 Pro XL.

Gehard glazen hoesjes

Voor persoonlijke, ultrabestendige bescherming zijn onze hoesjes van gehard glas ideaal. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas en bieden optimale bescherming tegen krassen en stoten.

Snoerrompen

Maak een einde aan per ongeluk vallen met onze hoesjes met trekkoord. Ze zijn praktisch en aantrekkelijk en zorgen ervoor dat je je telefoon veilig om je nek of in je hand kunt dragen. Het koord is verstelbaar en afneembaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Edele rompen

Druk je persoonlijkheid uit met onze fantasieschelpen! Van kleurrijke, originele patronen tot meer sobere, elegante ontwerpen, je vindt zeker de schelp die bij je past. Bovendien bieden we een personaliseringsservice om een schelp te maken die helemaal van jou is.

Romp met steun

Bekijk je video's met een gerust hart dankzij onze hoesjes met geïntegreerde steun. Met de inklapbare of verschuifbare standaard kun je je telefoon in de ideale hoek plaatsen voor comfortabel kijken.

Ultrabestendige rompen

Onze ultrabestendige hoesjes zijn ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan en zijn ideaal voor avonturiers en sportliefhebbers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale bescherming tegen stoten, vallen en krassen.

Aangepaste hoesjes

Maak een unieke schelp! Dankzij onze online personalisatietool kun je foto's, tekst of afbeeldingen toevoegen aan een blanco schelp. Een origineel, gepersonaliseerd cadeau dat zeker indruk zal maken.

Covers: allround bescherming en praktisch

Voor nog meer bescherming biedt Dealy een reeks hoesjes die ontworpen zijn om je Google Pixel 9 Pro XL volledig te omhullen. Deze hoesjes, vaak met klepje, beschermen niet alleen de achterkant en zijkanten van je telefoon, maar ook het scherm.

Klassieke covers

Elegant en functioneel, onze klassieke covers bieden optimale bescherming terwijl ze een vleugje elegantie aan je apparaat toevoegen. Veel modellen hebben sleuven voor creditcards of visitekaartjes en een klep die kan worden omgevormd tot een standaard om handsfree video's te bekijken.

Fantasiehoezen

Voor degenen die hun persoonlijkheid tot uitdrukking willen brengen, bieden we een breed scala aan fantasiehoezen met originele, kleurrijke ontwerpen. Sommige kunnen zelfs worden aangepast om een uniek accessoire te creëren.

Portefeuillehoezen

Onze portemonneehoesjes zijn uiterst praktisch, zodat je de essentiële dingen van je persoonlijke bezittingen (pasjes, briefjes, kleingeld) kunt meenemen en tegelijkertijd je telefoon kunt beschermen. Ze zijn ideaal voor mensen die het volume van hun accessoires willen beperken.

Er zitten veel voordelen aan de hoesjes :

  • Volledige bescherming: het scherm en de achterkant van je telefoon zijn beschermd tegen krassen, stoten en stof.
  • Extra functies: veel modellen hebben kaartsleuven, een geïntegreerde standaard, magnetische sluiting, enz.
  • Esthetiek: hoesjes zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, materialen en ontwerpen die passen bij alle stijlen.

Door te kiezen voor een Dealy cover kies je voor een praktische en elegante oplossing om je Google Pixel 9 Pro XL te beschermen.

Schermbeschermers: een onzichtbaar schild voor je scherm

Voor optimale bescherming van het scherm van je Google Pixel 9 Pro XL biedt Dealy een assortiment hoogwaardige screenprotectors. Deze onzichtbare screenprotectors vormen een effectieve barrière tegen krassen, stoten en vingerafdrukken.

Gehard glas

Uiterst resistent, gehard glas biedt maximale bescherming voor je scherm. De hardheid is vergelijkbaar met die van saffier en het is bestand tegen de diepste krassen. Bovendien biedt het een uitstekende transparantie voor een behouden beeldkwaliteit.

Beschermende films

Beschermfolie is flexibeler dan gehard glas en is net zo effectief in het beschermen van je scherm. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en bieden een grote aanraakgevoeligheid.

Schermbeschermers hebben veel voordelen:

  • Bescherming tegen krassen: sleutels, munten en andere voorwerpen kunnen gemakkelijk krassen maken op het scherm van je telefoon. Een screenprotector voorkomt dit soort schade.
  • Minder vingerafdrukken: de oleofobe coating op de screenprotectors vermindert het verschijnen van vingerafdrukken en maakt schoonmaken eenvoudiger.
  • Verbeterde zichtbaarheid: sommige screenprotectors hebben een antireflecterende behandeling voor betere zichtbaarheid buitenshuis.

Je vindt hier ook anti-spyware screenprotectors en camera protectors. Door je hoesje aan te vullen met een screenprotector zorg je voor optimale bescherming van je Google Pixel 9 Pro XL.

Essentiële accessoires voor je Google Pixel 9 Pro XL

Naast hoesjes en screenprotectors heeft Dealy een selectie essentiële accessoires waarmee je alles uit je Google Pixel 9 Pro XL kunt halen. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Opladers en kabels : Ontdek ons assortiment laders en kabels die compatibel zijn met je smartphone om snel en efficiënt op te laden. Kies een draadloze oplader voor handig, moeiteloos opladen.
  • Koptelefoons en oortelefoons : Ga helemaal op in je favoriete muziek met onze hoogwaardige hoofdtelefoons en oortelefoons. Van bedrade modellen tot draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons, je vindt altijd de perfecte accessoire voor jouw behoeften.
  • Externe batterijen : Kom nooit zonder batterij te zitten met onze compacte, hoogwaardige externe batterijen. Ideaal voor lange reizen of drukke dagen.
  • Autohouders : Bevestig je telefoon in je auto met onze autohouders. Praktisch en discreet, zodat je je GPS kunt gebruiken of veilig kunt bellen.
  • Styli : Ontdek voor nog meer precisie onze selectie pennen die compatibel zijn met je Pixel 9 Pro XL. Ideaal voor het maken van notities, tekenen of bladeren op je telefoon.

Waarom kiezen voor Dealy ?

Omdat we weten dat de klantervaring centraal staat. Bij Dealy doen we er alles aan om je :

  • Een intuïtieve website: vind gemakkelijk het product dat bij je past dankzij onze duidelijke, ergonomische site.
  • Veilige betalingen: doe je aankopen in alle veiligheid dankzij onze verschillende betaalmethoden.
  • Beschikbare klantenservice: ons team is gemakkelijk bereikbaar en helpt je graag verder om je de best mogelijke service te bieden.
  • Gemakkelijk retourneren: als je niet tevreden bent, bieden we je een omruiling of terugbetaling binnen 14 dagen.