33 Producten

Uw Samsung Galaxy S10 5G is veilig en zeker met Dealy protectors en accessoires

Profiteer van de geweldige prijzen van Dealy op alle Samsung Galaxy S10 5G hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. De S10 5G is een smartphone met een scherm van 6,7 inch, inclusief een uitzonderlijk scherm voor zichtbaarheid in vol zonlicht. De telefoon heeft een extra camerasensor aan de achterkant in vergelijking met de S10 en S10 Plus. Het heeft 5 hoofdlenzen (8 en 10MP, 12MP groothoek, 12MP telefoto en 16MP ultra-groothoek) en een 3D-dieptesensor. Dealy biedt een unieke selectie van beschermingen en accessoires om u te helpen genieten van uw telefoon. Onze hoesjes zijn dun en zeer licht. Ze passen perfect rond de achterkant en de randen van de telefoon. Zij zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of een combinatie van materialen (plastic achterzijde of gehard glas en siliconen randen). De covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje en de flappen vormen een tweede bescherming voor de telefoon. De hoesjes hebben binnenkaarthouders en een geldvak. De kappen kunnen worden weggeklapt tot een handige handsfree houder in liggende stand. Wij bieden de beste bescherming voor het Samsung scherm. Ontdek onze accessoires: kabels, batterijen, externe, speakers, hoofdtelefoons, statieven, fiets- en autohouders, opladers en al onze nieuwe producten. U zult genieten van geweldige prijzen en kortingen op al onze artikelen.

.

U haalt het meeste uit uw Galaxy S10 5G

.

Wij bieden doorzichtige hoesjes met versterkte hoeken, monochrome siliconen hoesjes , onze klassieke Survivor en Ultra Resistant. Wij bevelen de klassieke of geborstelde flexibele koolstofvezel aan, die zeer sterk, dun en stijlvol zijn. We hebben er van kunstleer en we zijn dol op de exemplaren van gehard glas met siliconen randen. Onze covers en hoesjes zijn ontworpen in kunstleer. Ze hebben mooie magnetische sluitingen of zijn geïntegreerd in de klep (flip covers). Ontdek onze sobere en elegante covers in zakelijke stijl en die met motieven (dieren, bloemen, 'blijf van mijn telefoon af'...). Onze screenprotectorsen geharde glazen voor het scherm zijn dun en zeer beschermend. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zullen voorkomen dat het glas explodeert en de gevoeligheid van de aanraakzone behouden.

.

Contacteer onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

Onze klantendienst volgt uw bestellingen op. U kunt hen bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.