133 Producten

Uw OnePlus Nord CE is perfect beschermd en versierd bij Dealy

Dealy verkoopt de beste selectie van hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires voor de OnePlus Nord CE. Hoesjes beginnen bij € 4,99, flip covers beginnen bij € 6,99 en screenprotectors beginnen bij slechts € 3,99. De OnePlus Nord CE 5G is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 750G-processor in combinatie met maximaal 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een drievoudige cameramodule: een 64-megapixel hoofdlens, een 8-megapixel ultragroothoeklens en een dieptesensor (2 megapixel). De 4500mAh batterij is geschikt voor snelladen (30W), waardoor hij 70% van zijn energie terugwint in 30 minuten opladen. Een geweldige telefoon voor OnePlus fans. Ons team biedt een exclusieve selectie van beschermers en accessoires, zodat u uw OnePlus Nord CE 5G kunt gebruiken zoals u dat wilt.

De goedkoopste hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires op de markt

Dealy biedt de grootste selectie van rompen, covers, screenprotectors en accessoires tegen discountprijzen. Wij verkopen exclusieve artikelen waarmee u uw mobiele telefoon in alle gemoedsrust en veiligheid kunt gebruiken. De hoesjes zijn ultra dun en licht. Ze beschermen de achterkant, de randen, de lens en de toetsen van de telefoon, terwijl de poorten en toetsen rechtstreeks toegankelijk blijven. U vindt transparante hoesjes, hoesjes met motieven, hoesjes met kaarthouders of steunringen voor handsfree gebruik. De Ultra Tough-reeks en de Survivor-reeks, met hun twee beschermingslagen, zijn ook beschikbaar voor wie de best mogelijke bescherming wil in geval van een zeer ruwe schok. Onze hoesjes en cases beschermen de hele telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. U vindt hier een uitzonderlijke selectie van scherp geprijsde zakenkoffers. U vindt er monochrome lederen of kunstlederen hoesjes, fancy cases (met wolven, panda's, uilen, bloemen, luipaardvel, blijf van mijn telefoon af-serie...), multi-card sleeves die als portemonnee dienen. U zult zeker de juiste bescherming vinden voor uw behoeften. Onze films en geharde glazen zullen het scherm van uw OnePlus Nord CE beschermen. Ze beginnen bij slechts £3.99. Zo kan het scherm optimaal worden gebruikt en blijft het scherm ook gevoelig. U vindt er ook een gehard glazen beschermlens voor de achterste cameramodule van de telefoon. Onze accessoires zijn perfect afgestemd op de telefoon en zullen de prestaties maximaliseren. Wij bieden kabels, externe batterijen, opladers, geheugenkaarten, oortelefoons en hoofdtelefoons van de beste fabrikanten. Bij Dealy, zult u genieten van onze lage prijzen om uw OnePlus uit te rusten.

Dealy biedt een deskundige en vriendelijke klantenservice

Wij staan tot uw beschikking om u te helpen met uw zoektocht en de follow-up van uw bestellingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen per telefoon of sms op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in de "contact" sectie van deze site. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U bent als eerste op de hoogte van onze promoties.