17 Producten

Dealy: goedkope beschermingen en accessoires voor de Realme C21

Bescherm uw Realme C21 met de hoesjes , covers, hoesjes, scherm/camera protectors en accessoires verkocht door Dealy. Ontdek onze collecties en productgamma's en profiteer van onze voordelige prijzen op alle apparatuur. De Realme C21 is een dual SIM smartphone met een 6,5 inch scherm (720 x 1600 resolutie). Het heeft een inkeping en de achtercamera heeft 3 sensoren (13+2+2 MP) met flitser en een 5MP camera. De telefoon heeft een batterijcapaciteit van 5000mAh, een MediaTek Helio G35 processor en 3GB RAM met 32GB geheugen met microSD slot. Dealy biedt een unieke selectie van exclusieve telefoonbeschermers en accessoires. Aangeboden tegen onklopbare prijzen, zullen ze u toelaten om uw Realme C21 in de beste omstandigheden te gebruiken.

Hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires tegen onklopbare prijzen.

Bij Dealy vindt u exclusieve beschermingen en accessoires voor de Realme C21 tegen gereduceerde prijzen. Ontdek onze ultra-resistente siliconen of/en plastic hoesjes. Ze zijn uitsluitend aangepast voor de lijnen van de telefoon. Ze zijn dun en licht en beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Uw telefoon zal er als nieuw uitzien en zal zijn waarde niet verliezen. Wij bieden covers van koolstofvezel, geborstelde siliconen covers, kunstlederen covers, transparante modellen met versterkte hoeken, ultrabestendige covers en de Survivor die twee beschermingslagen heeft. Er zijn ook chique hoesjes en modellen met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Monochroom of met patroon, ze bieden maximale bescherming en uitzonderlijke grip. Al onze hoesjes met klepjes beveiligen de hele telefoon en hebben covers die in een oogwenk kunnen worden geopend en gesloten. De Realme C21 hoesjes bieden eenvoudige toegang tot poorten en functies en zorgen ervoor dat je smartphone er als nieuw uitziet. Onze screenprotectors, films en geharde glazen, onderscheiden zich door hun dunheid en hun weerstand tegen schokken. Het scherm zal niet ontploffen in geval van een schok en u vermijdt krassen die problematisch kunnen worden en het gebruik kunnen hinderen. U vindt er ook een beschermlens van gehard glas voor op het glas van de camera achteraan. U vindt er ook hoogwaardige accessoires die perfect bij de telefoon passen. Wij verkopen bijvoorbeeld geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons, auto-/fietssteunen en kabels. Hiermee kunt u uw C21 in de beste omstandigheden opladen, vervoeren en gebruiken. Wanneer u voor Dealy kiest, zult u niet alleen verrast zijn door onze prijzen en kortingen. U zult ook profiteren van onze klantenservice die elke dag beschikbaar is om u te helpen.

.

Dealy biedt een unieke en gepersonaliseerde klantendienst

Benut onze klantenservice als u informatie nodig heeft over onze producten en voor het volgen van uw bestellingen. U kunt ons bereiken per telefoon en per sms op 06 44 64 68 65. Ons email adres staat in de "contact" sectie. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Door ons te volgen, zult u als eerste op de hoogte zijn van onze promoties. Geniet van uw bezoek!