85 Producten

De beste selectie van hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de OnePlus 8T

Dealy biedt een grote collectie afgeprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor OnePlus 8T. Deze high-end smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 865 SoC in combinatie met 8 of 12 GB RAM en 128 of 256 GB opslagruimte. Het heeft een blok met 4 cameramodules aan de achterkant: de hoofdlens van 48 megapixels, een ultragroothoek van 16 megapixels, een macro- en een dieptesensor van 5 en 2 megapixels. Het biedt een 4500mAh batterij die compatibel is met 65W snelladen. Het onderscheidt zich van de huidige trend door een 6,55-inch Full HD+ (d.w.z. 402 PPP) flatscreen en een gewicht van slechts 188 gram. Ons team selecteert de beste artikelen op de markt, zodat u het meeste uit uw telefoon kunt halen.

.

High-end artikelen tegen lage prijzen

U vindt hier beschermingen en accessoires die aan uw eisen en behoeften voldoen. Wij hebben hoesjes van siliconen, plastic, gehard glas of gemengd materiaal (achterkant van plastic of gehard glas met siliconen randen). Ze zijn zeer dun en bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De hoesjes hebben precieze openingenbij poorten en knoppen voor gemakkelijke toegang tot de functionaliteit. Wij bieden transparante en klassieke hoesjes van koolstofvezel, kunstlederen hoesjes, Ultra Resistant hoesjes en het beroemde Survivor hoesje... Wij hebben hoesjes met een ring die fungeert als handsfree houder. Ze stellen u in staat uw smartphone optimaal handsfree te gebruiken. Onze ultradunne hoesjes beschermen de hele telefoon tegen de elementen. Zij zijn ontworpen als portefeuilles met openingenbinnenin voor kaarten en geld. Wij bieden zowel monochrome als gedecoreerde hoesjes lederen hoesjes aan. U kunt het scherm van uw OnePlus 8T beveiligen met onze exclusieve, stevige screenprotectors. Ze voorkomen breuk, schadelijke krassen en vlekken die hinderlijk zijn voor het gebruik, en maken tegelijk interactiviteit met toepassingen mogelijk. Ontdek onze sectie gewijd aan accessoires. Wij bieden externe batterijen, opladers, kabels, geheugenkaarten, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons... Ze zijn perfect geschikt voor het goed functioneren van de OnePlus 8T.

U kunt ons makkelijk bereiken

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We kunnen uw bestellingen inventariseren. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.