239 Producten

De wereld van iPhone SE 2 beschermingen en accessoires is afgeprijsd

Dealy beschermt uw iPhone SE 2 (2020) met hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires, aangeboden tegen onklopbare prijzen. Deze iPhone vervolledigt de iPhone 11 reeks voor een meer bescheiden prijs. Het is de opvolger van de iPhone 8 met zijn 4,7-inch Retina HD-scherm en centrale knop die wordt gebruikt voor Touch ID. Het heeft een Apple A13 Bionic SoC die het net zo krachtig maakt als een iPhone 11 en een 12-megapixel camerasensor aan de achterkant. De behuizing is gemaakt van glas en aluminium. De telefoon is ontworpen om spatwater- en stofbestendig te zijn (60529 gecertificeerd). Apple stelt dat de spat- en stofbestendigheid van de smartphone niet permanent is en kan afnemen door slijtage. Dealy zorgt voor de beveiliging tegen schokken, krassen, vlekken, stof en vocht. Door hem te beschermen met een hoesje, etui, folie of gehard glas voor het scherm, kunt u er zeker van zijn dat hij lange tijd veilig zal zijn. Zo blijft je iPhone SE 2 er heel lang als nieuw uitzien. U vermijdt interne breuken, stof dat zich ophoopt rond de knoppen en het scherm, krassen die de smartphone beschadigen en water dat dodelijk kan zijn. De fotomodule zal perfect beveiligd zijn en u kunt het toestel met een gerust gemoed gebruiken.

.

Exclusieve beschermingen en accessoires tegen hyperconcurrerende prijzen

Ons team selecteert de beste items voor uw iPhone SE 2 (2020) en biedt altijd de eerlijkste prijzen. Wij bieden zeer dunne en lichte siliconen of (en) plastic hoesjes die gemakkelijk toegang bieden tot poorten en knoppen. Ze zullen perfect passen bij de contouren van de telefoon. Wij bieden mooie beschermers, hoesjes voor zwaar gebruik en hoesjes van koolstofvezel die licht en weerbestendig zijn. We hebben hoesjes en etuis ontworpen rond een siliconen hoesje om de telefoon vast te zetten. Ze dienen als portefeuille en steun voor handsfree gebruik. Kies voor een folie of gehard glas om het laptopscherm te beveiligen. Zij zullen het risico van ontploffing in geval van schok vermijden. Onze accessoires (opladers, externe batterijen, kabels, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons) zijn ontworpen om het gebruik en de autonomie van uw kostbare iPhone te optimaliseren.

.

Geniet van Dealy klantendienst

Ons team staat tot uw beschikking via e-mail, sms of telefoon om u te adviseren over onze producten en om uw bestellingen op te volgen.