142 Producten

Dealy biedt een exclusieve selectie van scherp geprijsde beschermers en accessoires voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

Bij Dealy vindt u afgeprijsde hoesjes, covers, scherm- en camerabeschermers en accessoires voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 5G. Profiteer van onze aanbiedingen en promoties om u uit te rusten met hoogwaardige producten van topklasse. De Samsung Galaxy Z Fold 3 is de derde versie van zijn Z Fold-telefoon. Hij heeft twee 120Hz Amoled-schermen, een 7,6" aan de binnenkant en een 6,2" aan de buitenkant. Het beschikt ook over een Snapdragon 888 SoC ondersteund door 12 GB RAM, 256 of 512 GB opslag en een 4400 mAh batterij. De camera-installatie bestaat uit een veelzijdige drievoudige hoofdcamerasensor (ultra-groothoek en telefoto), een 10-megapixel front-facing sensor en een 4-megapixel sensor onder het binnenscherm. U vindt bij Dealy beschermingen en accessoires die perfect zijn aangepast aan de lijnen en de werking van de telefoon, zodat u er volledig en veilig van kunt genieten.

Exclusieve beschermingen en accessoires voor de Z Fold 3 5G

Bij Dealy vindt u hoogwaardige hoesjes en covers tegen lage prijzen. Wij verkopen covers die de opvouwbare telefoon perfect beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Zij zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen voor een gerichte bescherming van de te beschermen delen van de telefoon (kunststof en siliconen/siliconen en echt leer/gehard glas en siliconen). Ze passen perfect rond de telefoon en worden een tweede huid. U zult de Z Fold 3 ongestoord kunnen in- en uitvouwen. U hebt nog steeds gemakkelijk en direct toegang tot de poorten en functies van de telefoon. U vindt er ook hoesjes van zeer goede kwaliteit. Zij zijn gemaakt van een siliconen hoesje waarin u de mobiele telefoon plaatst. Dit hoesje dient als bescherming voor de achterkant en de randen van de telefoon. De hoes zal als een tweede beschermingslaag fungeren en als portefeuille dienen. Bookcases hebben kaarthouders binnenin en een vak voor geld en kleine documenten (tickets, memo's, rekeningen, enz.). U kunt de voorkant omvouwen tot een handige handsfree houder. Sommige hebben een verwijderbaar koord die erg handig is om de smartphone in de hand te dragen. U vindt er ook beschermingen (screenprotectorsen geharde glazen) om het scherm en de camera te beschermen. Onze screenprotectorszijn ultra doorzichtig en zeer goed bestand tegen weersinvloeden. U zult het scherm kunnen gebruiken en foto's kunnen maken in uitstekende omstandigheden. Wij bieden ook een unieke selectie van accessoires. Wij verkopen kabels, opladers, externe batterijen, statieven, speakers, hoofdtelefoons en oortjes die het gebruik van uw Samsung zullen optimaliseren.

.

Neem dagelijks contact op met onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

Onze klantenservice is beschikbaar om uw bestellingen en leveringen te volgen op het nummer 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze nieuwtjes en promoties te weten.