37 Producten

Koop je Moto G50 screenprotectors en accessoires met korting bij Dealy

Dealy is een ongelooflijke selectie van goedkope hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Moto G50. U vindt er geweldige aanbiedingen voor alle artikelen die aan uw Motorola zijn gewijd. Hoesjes beginnen bij slechts £4.99 en covers beginnen bij slechts £6.99. De Motorola Moto G50 is een instapmodel telefoon met een Qualcomm Snapdragon 480 SoC in combinatie met 4GB RAM en tot 128GB microSD uitbreidbare opslag. Hij biedt een driedubbele cameramodule aan de achterzijde: een 48-megapixel hoofdcamera, een 5-megapixel macrocamera en een 2-megapixel dieptecamera. De 5000mAh batterij is geschikt voor snelladen (15W). Wij bieden beschermingen en accessoires die het gebruik van uw smartphone maximaliseren, zodat u er ten volle van kunt genieten.

Een exclusieve selectie van goedkope hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires

Ons team selecteert screenprotectors en accessoires die met korting worden verkocht. Wij bieden hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Al onze covers bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de smartphone. U vindt transparante hoesjes, monochrome siliconen hoesjes, kunstlederen hoesjes of hoesjes van koolstofvezel die zeer elegant zijn. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en hun bestendigheid tegen weersinvloeden (schokken, krassen, vlekken en stof). Onze zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten en geld (of kleine documenten zoals memo's, tickets, rekeningen, bewijsstukken). De flappen kunnen worden omgevouwen tot handsfree houders in liggende positie. Sommige hoesjes hebben een riempje om de Motorola in de hand te houden. U vindt er verschillende materialen (kunstleder, splitleder, lychee, vintage stijl, structuurleder) en verschillende sluitingen (riem, klinknagel, magneetsluiting, drukknoop, dekselsluiting). Dankzij de uitsparing aan de voorkant kunt u telefoongesprekken voeren terwijl de hoes gesloten blijft. Wij verkopen ook dunne en zeer bestendige beschermingen voor het scherm van de Moto G50. Deze screenprotectorsen geharde glazen zijn dun en zeer gemakkelijk te installeren. Zij voorkomen dat het glas explodeert bij een plotselinge schok, dat er krassen ontstaan, dat de telefoon glad wordt en dat er inwendige breuken optreden die fataal kunnen zijn. De achterste fotomodule van de telefoon is ook voorzien van een beschermlens van gehard glas, zodat u veilig foto's kunt nemen. U vermijdt het breken van het glas en de sensoren. Onze accessoires (geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, laders, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto-/fietssteunen...) optimaliseren de prestaties van de telefoon, terwijl ze ergonomisch, gemakkelijk mee te nemen en van zeer goede kwaliteit zijn.

.

Eenvoudig contact

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.