91 Producten

premium beschermers en accessoires tegen discountprijzen voor uw A94 5G

Dealy biedt de beste selectie van hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Oppo A94 5G tegen gereduceerde prijzen. Deze middenklasse telefoon is voorzien van een 6,43-inch AMOLED-scherm met Full HD+ (2400 x 1080 pixels) resolutie. Hij heeft een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz. Hij wordt geleverd met een MediaTek-chip: de Dimensity 800U. Hij is gekoppeld aan 8 GB RAM en 128 GB UFS 2.0-opslag, die uitbreidbaar is tot 256 GB met een microSD. De 4310mAh batterij wordt geleverd met een 30W oplaadeenheid die de telefoon in 62 minuten kan opladen. Het heeft een viervoudige cameramodule met een 48-megapixel (f/1.7) hoofdsensor, een 8-megapixel, 119-graden (f/2.2) ultra-groothoeksensor, een 2-megapixel (f/2.4) macrolensensor en een 2-megapixel (f/2.4) monochrome sensor. Bekijk onze beschermingen en accessoires om je Oppo veilig en plezierig in gebruik te houden.

.

Lage kosten beveiligingen en accessoires

Koop onze hoesjes, vanaf slechts € 4,99, die zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Ze zijn slank en passen perfect bij de lijnen van de telefoon. Ze worden als een ultra-resistente beschermende tweede huid. Wij bieden transparante hoesjes, flexibele siliconen hoesjes in één kleur, ultra-resistente beschermingen, hoesjes met een steunring... Wij hebben hoesjes vanaf 6,99 € die ontworpen zijn als portefeuilles met binnenuitsparingen voor het opbergen van pasjes en geld. De deksels kunnen worden weggeklapt tot handige handsfree houders. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Wij bieden ultra dunne screenprotectors die zeer duurzaam zijn (9H). Het glas zal niet breken en zal niet worden beschadigd door krassen waardoor de telefoon aan waarde verliest. We hebben ook een beschermlens voor de cameramodule van de Oppo A94 5G, die voor slechts € 5,99 wordt verkocht. Bekijk onze reeks accessoires waarmee u uw telefoon optimaal kunt gebruiken. Wij verkopen externe batterijen, opladers, kabels, speakers, koptelefoons, fiets-/autohouders, docking stations en nog veel meer tegen onklopbare prijzen. Onze producten leveren hoge prestaties, zijn ergonomisch en perfect geschikt voor het lopen en dragen van de Oppo.

De Oppo

U kunt elke dag gemakkelijk contact met ons opnemen en ons volgen op sociale netwerken

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen via de rubriek "contact" op onze website. Wij kunnen u helpen als u vragen heeft over onze producten en zullen uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.