31 Producten

Uw Honor 9X Pro staat in de spotlight!

Ontdek onze onverslaanbare prijs Dealy beschermingen van hoesjes, hoesjes en accessoires voor uw Honor 9X Pro. Profiteer van onze aanbiedingen op al onze producten om uw mobiele telefoon met een gerust hart te gebruiken. De Honor 9X Pro is een must-have met zijn specs: Kirin 810 SoC ondersteund door 6GB RAM en 256GB opslag, uitbreidbaar via microSDKirin 710F; drievoudige fotosensor op de achterkant (met 48-megapixel hoofdcamera en een 16-megapixel pop-up selfie camera).

.

Het heeft een 4000 mAh batterij en Google Play Store. Het heeft een groot scherm (6,59 inch diagonaal met Full HD+ definitie) en weinig randen. Met de pop-up camera (48MP hoofdcamera, 2MP portretcamera en ultra-groothoekcamera) kunt u uitzonderlijke foto's en video's maken voor een toestel uit het middensegment. De prijs-kwaliteitverhouding laat zien dat Honor een must-have is. Dealy beschermt en verfraait de telefoon met artikelen van topkwaliteit die tegen voordelige prijzen worden aangeboden. Profiteer van onze aanbiedingen en promoties.

.

Uw bron voor afgeprijsde hoesjes , hoesjes, screenprotectors en accessoires

Ontdek onze geweldige aanbiedingen voor alle Honor 9X Pro beschermers en accessoires. Ons team kiest dunne en lichte hoesjes. Zij zijn ontworpen in silicone of (en) plastic en zij passen perfect bij de lijnen van de mobiele telefoon. Wij bieden verschillende gamma's van beschermingen aan, zodat u de bescherming kunt kiezen die perfect aan uw behoeften beantwoordt. Uw mobiele telefoon moet worden beschermd tegen schokken, krassen, vingerafdrukken, vocht en stof. Onze covers zijn ultra-resistent en laten gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de smartphone.

Let op: de cover is niet bedoeld om te worden gebruikt als een cover voor een mobiele telefoon.

Ontdek onze hoesjes in koolstofvezel, luxe hoesjes, hoesjes in kunstleder, onze producten in vintage-stijl.... Wij bieden ook ultra-resistente hoesjes en covers. Ontworpen als portefeuilles, zijn onze zakken zeer praktisch en is er voor elk wat wils. Ze hebben sluitingen die heel gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Een uitsparing in de hoes zorgt ervoor dat u kunt bellen terwijl u de hoes gesloten houdt, en de hoes kan worden omgevouwen tot een geweldige handsfree houder.

.

Onze screenprotectors zullen perfect voldoen aan uw beveiligingsbehoeften. De screenprotectorsen het geharde glas zijn ultradun en zeer goed bestand tegen schokken en krassen. Zo blijft uw Honor 9X Pro er heel lang als nieuw uitzien.

.

Uw klantendienst

Profiteer van de klantenservice van Dealy bij het bestellen en voor het volgen van de levering. Ons team staat tot uw beschikking via e-mail, sms of telefoon.