28 Producten

Uw Honor 9X Pro staat in de schijnwerpers!

Ontdek onze Dealy -beschermingen tegen onklopbare prijzen van rompen, dekt zaken en accessoires voor je Honor 9X Pro. Profiteer van onze aanbiedingen voor al onze producten om je mobiele telefoon met een gerust hart te gebruiken. De Honor 9X Pro is een must-have, met de volgende specificaties: Kirin 810 SoC ondersteund door 6GB RAM en 256GB opslag, uitbreidbaar via microSDKirin 710F; drievoudige fotosensor aan de achterkant (met een 48-megapixel hoofdcamera en een 16-megapixel pop-up selfiecamera).

Het heeft een 4000 mAh batterij en Google Play Store. Het heeft een groot scherm (6,59 inch diagonaal met Full HD+ definitie) en weinig randen. Met de pop-up camera (48MP hoofdcamera, 2MP portretcamera en ultra-groothoekcamera) kun je uitzonderlijke foto's en video's maken voor een toestel uit het middensegment. De prijs-kwaliteitverhouding laat zien dat Honor een must-have is. Dealy beschermt en verfraait je mobiele telefoon met topproducten tegen betaalbare prijzen. Profiteer van onze aanbiedingen en promoties.

Jouw voordelige leverancier van hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires

Ontdek onze uitzonderlijke aanbiedingen op alle Honor 9X Pro beschermingen en accessoires. Ons team selecteert dunne, lichtgewicht hoesjes. Ze zijn gemaakt van siliconen of (en) plastic en volgen perfect de lijnen van de mobiele telefoon. We bieden verschillende soorten hoesjes, zodat je de hoes kunt kiezen die perfect bij je past. Je mobiele telefoon moet beschermd worden tegen stoten, krassen, vingerafdrukken, vocht en stof. Onze hoesjes zijn ultrabestendig en laten gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de smartphone.

Ontdek onze koolstofvezel, mooie hoesjes, hoesjes van kunstleer en producten in vintage stijl.... We bieden ook ultrabestendige hoesjes en cases. Onze tassen zijn ontworpen als portefeuilles en zijn erg praktisch en er is voor ieder wat wils. Ze hebben sluitingen die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Dankzij een uitsparing op de hoes kun je bellen terwijl je de hoes gesloten houdt, en de hoes kan worden omgevouwen tot een handige handsfree houder.

Onze screenprotectors zijn het perfecte antwoord op je beveiligingsbehoeften. De screenprotectors en het geharde glas zijn ultradun en zeer goed bestand tegen stoten en krassen. Zo blijft je Honor 9X Pro er heel lang als nieuw uitzien.

Uw klantenservice

Profiteer van de klantenservice van Dealy bij het plaatsen van je bestelling en voor het volgen van de levering. Ons team staat tot je beschikking via e-mail, sms of telefoon.