226 Producten

Bescherm uw Xiaomi Redmi Note 10 met hoogwaardige beschermers en accessoires

Dealy biedt een unieke selectie van hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor uw Xiaomi Redmi Note 10. Profiteer van een geweldige deal en geniet optimaal van uw telefoon! De Xiaomi Redmi Note 10 is een middenklasse telefoon met een Snapdragon 678 SoC van Qualcomm. Het heeft een 48 megapixel hoofdcamera sensor, een 5000 mAh batterij en een Super AMOLED scherm. Dealy biedt bescherming en accessoires zodat u uw Xiaomi optimaal kunt gebruiken. U vindt er dunne, lichte covers die de achterkant en randen van de smartphone perfect omhullen. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of verschillende materialen (plastic achterkant of gehard glas en siliconen randen / bumper stijl bescherming). Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje en de flap biedt extra bescherming. De hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles. Ze hebben binnenkaarthouders, een slip pocket en de covers vouwen op tot hands-free houders. Wij verkopen beschermers voor het scherm en voor de camera module van de Redmi Note 10. U vindt er ook tal van accessoires: kabels, batterijen, extern materiaal, metalen steunringen, speakers, koptelefoons, statieven, fiets- en autohouders, opladers... We verrijken de sectie regelmatig met nieuwe producten.

.

Ontdek onze selectie van producten

Ontdek onze transparante hoesjes met versterkte hoeken, de monochrome siliconen hoesjes, de klassieke Survivor en de Ultra Resistant. We hebben er ook met patronen. U vindt er klassieke of geborstelde flexibele koolstofvezel covers, kunstlederen covers en covers van gehard glas die zeer stijlvol en elegant zijn. Onze covers en pouches beveiligen de hele smartphone en geven hem tegelijkertijd uw persoonlijkheid. Zij zijn gemaakt van kunstleder of echt leer en hebben een sluiting. Wij verkopen hoesjes met patronen en stijlvolle monochrome hoesjes. Sommige hebben veel kaarthouders. Onze films en gehard glas zal perfect beveiligen van de Xiaomi scherm. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Zij zullen voorkomen dat het glas explodeert en de aanraakzone zal even gevoelig blijven als altijd. De fotomodule zal ook perfect veilig zijn met het geharde glas dat wij aanbieden. U zult genieten van onze super lage prijzen op alle producten en onze promoties. Geniet van uw bezoek aan ons!

Dealy is ook zijn klantenservice

Onze klantenservice kan u helpen bij uw zoektocht en zal uw bestellingen opvolgen. U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) en per e-mail. We beantwoorden ook uw Messenger-berichten. Voel je vrij om ons te volgen op Facebook, Instagram en TIk Tok.