55 Producten

Uw OnePlus 9 Pro is beveiligd en met korting bij Dealy

Dealy biedt een grote selectie van hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de OnePlus 9 Pro met korting. Profiteer van de lage prijzen en bespaar geld. Deze gebogen telefoon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 888-processor in combinatie met 8 of 12 GB RAM en 128 of 256 GB opslagruimte. Het verschilt van de OnePlus 9 met zijn extra 8 megapixel sensor, draadloos opladen compatibiliteit en IP68-certificering. Ons team selecteert hoesjes die exclusief zijn ontworpen voor de lijnen en contouren van de OnePlus 9 Pro. Ze vallen op door hun slankheid en weerbestendigheid. De achterkant en de randen van de telefoon worden beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds gemakkelijk en direct toegang tot poorten en functies. Onze hoesjes en zakjes zijn ook exclusief voor de mobiel. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de smartphone vasthoudt en tegelijkertijd dient als primaire bescherming. De flap zal er omheen wikkelen en als bescherming dienen voor de hele telefoon. Dit beschermt de telefoon tegen ongelukken en dagelijks gebruik. U vindt er een grote verscheidenheid aan zeer resistente en esthetische beschermingen. Wij bieden u ook de beste screenprotectors en fotomodules op de markt. Met deze screenprotectorsen gehard glas kunt u de 9 Pro met een gerust hart gebruiken, zonder bang te hoeven zijn voor zijn veiligheid.

.

Premium beschermers en accessoires

Ontdek onze collecties ultrabestendige hoesjes die uw telefoon een persoonlijk tintje geven. U vindt siliconen of doorzichtige plastic covers. Ze zullen u toelaten om het oorspronkelijke ontwerp van de OnePlus 9 Pro te behouden. De flexibele of stijve siliconen hoesjes zullen de telefoon zeer goed beveiligen en tegelijkertijd een uitstekende grip bieden. De klassieke hoesjes van koolstofvezel of geborsteld koolstofvezel zijn elegant en zacht. Misschien vindt u de kunstlederen hoesjes en die met een steunring ook mooi. Aan het eind van deze rubriek nodigen wij u uit om onze fantasieschelpen te ontdekken die uw smartphone een persoonlijk tintje zullen geven. U vindt covers met dieren, bloemen, glitter, marmer stijl en vele andere verrassingen. Wij bieden ook een grote verscheidenheid van hoogwaardige lederen en kunstlederen hoesjes en zakjes aan. Wij bieden veel monochrome hoesjes in verschillende kleuren. U moet degene kunnen vinden die aan uw behoeften en wensen voldoet. U vindt etuis van verschillende materialen: lychee, klassiek of nappa splitleder, maar ook etuis in vintage kunstleder of krokodillenhuid. Wij raden de OnePlus 9 Pro Leopard Skin effect cover ten zeerste aan. Het geeft de telefoon veel stijl en valt op door zijn originaliteit. Onze hoesjes dienen als portefeuille en handsfree houder. U kunt er uw belangrijkste kaarten, rekeningen en memo's in opbergen. De telefoon gebruiken in liggende modus is een plezier. Wij nodigen u uit om onze accessoires te ontdekken. U vindt er kabels, geheugenkaarten, opladers, speakers en koptelefoons, auto- en fietssteunen en tal van nieuwe functies die wij ten zeerste aanbevelen. U zult versteld staan van hun prestaties, design en ultraconcurrerende prijzen. Geniet van uw bezoek aan ons!

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Ons team zal u telefonisch en per sms informeren over onze productassortimenten en de opvolging van uw bestellingen op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" van deze website. Wij zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om u op de hoogte te houden van onze nieuwe producten en promoties.

Wij zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om u op de hoogte te houden van onze nieuwe producten en promoties.