45 Producten

Lage hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Galaxy Note 20 Ultra

Geniet van ongelofelijk lage prijzen op alle Samsung Galaxy Note 20 Ultra screenprotectors en accessoires en krijg geweldige aanbiedingen. Je hebt een van Samsung's vlaggenschepen gekozen. De Galaxy Note 20 Ultra heeft een rechthoekig camerablok met 3 lenzen, een flitser en een autofocussysteem. Het heeft een stoot aan de bovenkant van de plaat en een 6,9" gebogen scherm. Het beeldscherm is 120 Hz Infinity-O AMOLED (3200 x 1440 pixels) Wide Quad High Definition en compatibel met HDR10+. De stylus en speakers bevinden zich linksonder op de telefoon. De smartphone biedt 8 GB RAM en 512 GB opslagruimte. Dealy biedt u de mogelijkheid uw telefoon te beveiligen en te verfraaien met high-end hoesjes , covers, cases, screenprotectors (lenzen) en accessoires tegen de meest aantrekkelijke prijzen op de markt.

.

Koop geweldige aanbiedingen en rust jezelf uit zoals je wilt

Ons team selecteert de beste producten zodat u het meeste uit uw Note 20 Ultra kunt halen. Onze hoesjes zijn dun en zeer licht. Ze zijn perfect aangepast aan de contouren en de lijnen van de mobiel. Ze beschermen de achterkant en de randen van de Samsung terwijl poorten en functies gemakkelijk toegankelijk blijven. Naast onze klassiekers (Survivor, Ultra Durable, kunstleer, flexibel of geborsteld koolstofvezel, ringondersteuning) bieden wij gehard glas en transparante covers met patronen aan. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje. Ze beveiligen de hele smartphone en fungeren tegelijkertijd als portemonnee. U kunt de materialen kiezen (echt leer, kunstleer, klassiek, nappa, luipaardvel effect...). De kappen kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen. Onze scherm- en fotomodulebeschermers zijn ultrabestendig en zeer dun. Ze zullen breuk, krassen en vingerafdrukken voorkomen. Wij bieden een unieke collectie accessoires die u goed van pas zullen komen: kabels, opladers, externe batterijen, auto-/fietssteunen, speakers, hoofdtelefoons, statieven... U zult profiteren van onze geweldige prijzen, onze promoties en onze kortingen. Bij Dealy, gaat kwaliteit hand in hand met besparingen!

.

Wij staan tot uw beschikking voor al uw vragen

Of het nu gaat om onze producten of om de opvolging van uw bestellingen, ons team staat 7 dagen per week tot uw beschikking per telefoon, e-mail en sms.