11 Producten

Bespaar op Asus ZenFone 8 Flip beschermers en accessoires

Dealy biedt een premium en budgetvriendelijke collectie hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Asus ZenFone 8 Flip. Deze high-end smartphone van Asus wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 888 SoC in combinatie met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte. Hij wordt geleverd met een 64+12+8 megapixel draaibare fotosensor waarmee u de fotosensoren kunt gebruiken als selfies. Het biedt een 5000 mAh batterij. Ons team selecteert de beste beschermingen en accessoires zodat u veilig van uw telefoon kunt genieten.

.

Premium beschermingen en accessoires tegen gereduceerde prijzen

Dealy biedt hoesjes, covers en screenprotectors die perfect passen bij uw behoeften en levensstijl. Ze zijn exclusief ontworpen voor de mobiele telefoon en zullen ook de roterende fotomodule vastzetten. De covers sluiten perfect aan op de lijnen van de telefoon en worden als een tweede huid. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en lichtheid. Ze beschermen de ZenFone 8 Flip tegen krassen die de telefoon zouden kunnen beschadigen en tegen stof dat bijvoorbeeld de werking van de knoppen zou kunnen verstoren. Ze hebben zeer nauwkeurige openingenbij de poorten en knoppen en zijn zo ontworpen dat u de cameramodule naar believen kunt draaien. Onze hoesjes optimaliseren ook de grip, zodat u minder snel zult vallen. U vindt hier echt leer en kunstleder van hoge kwaliteit voor hoesjes. Ze zijn dun en licht en beveiligen de hele telefoon terwijl u de camera kunt gebruiken zonder dat u ze hoeft te verwijderen. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en de afdekkingen kunnen worden ingeklapt. U kunt het scherm van de mobiele telefoon beveiligen met een folie of gehard glas dat zeer doeltreffend is tegen weersinvloeden. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De gevoeligheid en interactiviteit van het aanraakgebied blijven optimaal. Bekijk onze accessoires sectie. U vindt er geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, speakers en hoofdtelefoons... Ze helpen u het meeste uit uw Asus te halen in de best mogelijke omstandigheden.

Dealy is zijn gepersonaliseerde klantenservice en sociale netwerken

Neem contact op met onze klantenservice om uw bestellingen te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "Contact" op deze website. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.