25 Producten

Premium bescherming tegen voordelige prijzen voor uw OnePlus 8 Pro

Dealy is uw leverancier van premium bescherming voor uw OnePlus 8 Pro tegen super scherpe prijzen. Hoesjes, cases, etuis, screenprotectors en accessoires: zo bespaart u geld! De OnePlus 8 Pro is met 165 x 74,4 x 8,8 mm iets groter dan de OnePlus 8. Het heeft een geperforeerd scherm van 6,65 inch, drie sensoren op één module en een vierde sensor aan de linkerkant. Het heeft een USB Type C-poort, 3D-foto en een vingerafdruksensor. Een high-end telefoon die perfect beschermd moet worden! Ons team selecteert speciaal ontworpen beschermingen voor de telefoon, zodat u kunt genieten van zijn technische en fotografische bekwaamheid. Het risico van breuk, schokken, glas dat kan ontploffen als het valt en krassen is niet langer een punt van zorg. Zo blijft uw smartphone lang als nieuw en behoudt hij zijn waarde. Wij bieden accessoires die uw telefoon een persoonlijk tintje geven en tegelijkertijd beschermen tegen onvermijdelijke problemen en ongelukken.

Personaliseer uw telefoon

Uw OnePlus 8 Pro aanpassen zonder aan uw budget te denken

Ontdek onze hoesjes , covers, hoesjes, accessoires en screenprotectors met korting. Ons gamma hoesjes is compleet: transparante siliconen, koolstofvezel, ultrabestendige beschermingen, met motieven, ringsteunen of kunstleer. Ze zijn ontworpen om de telefoon niet te dik te maken en hem op een elegante manier te beschermen. Onze covers zijn ultradun en zijn ontworpen rond een siliconen hoesje waarmee de smartphone kan worden bevestigd. Ze fungeren als portefeuille en de covers kunnen worden omgevormd tot een standaard voor handsfree gebruik en liggende modus. Wij bieden ook beschermfolie voor de achterkant en geharde lenzen voor de cameramodule, naast onze ultradunne, ultrasterke screenprotectors. Ons team selecteert de beste accessoires en ze worden allemaal tegen verlaagde prijzen aangeboden. U hoeft niet na te denken over uw budget, want al onze artikelen zijn tegen hyper aantrekkelijke prijzen.

Uw klantenservice elke dag per e-mail, telefoon en sms

Dealy: uw klantenservice beantwoordt al uw vragen en kan u informeren over onze producten. Per e-mail of telefoon, ons team van telefonie specialisten staat tot uw beschikking.