17 Producten

Samung Galaxy Note 10 Lite hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires aan de beste prijzen

Dealy: hoesjes , hoesjes, screenprotectors en accessoires tegen de scherpste prijzen voor de Samsung Galaxy Note 10 Lite. De telefoon is voorzien van een 6,7-inch Super AMOLED-scherm in Full HD+-definitie (2400 x 1080 pixels) met HDR-ondersteuning. Het biedt ook een vingerafdruklezer geïntegreerd onder het schermoppervlak. Het heeft ook een klein gat onder de bovenrand van het scherm om plaats te bieden aan de selfie-camera. De SoC wordt gecombineerd met 6 GB RAM en 128 GB intern flashgeheugen. Hij heeft een microSD-sleuf (tot 512 GB) en een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Met zijn drie camera's kunt u prachtige foto's maken, afhankelijk van de opnamen die u wilt maken. Samsung heeft ook de nadruk gelegd op zijn autonomie met een batterij van 4.500 mAh. Dealy beschermt en verfraait uw Galaxy Note 10 Lite met top artikelen tegen ongelooflijk lage prijzen.

.

Exclusieve en goedkope beschermingen voor uw Note 10 Lite

Dealy: exclusieve en goedkope beschermingen voor uw Samsung Galaxy Note 10 Lite! Ontdek onze hoesjes, covers, screenprotectors (en lenzen) en accessoires die tegen discountprijzen worden aangeboden. Ons team selecteert eersteklas producten die perfect zijn afgestemd op de telefoon. U vindt hoesjes van silicone of kunststof voor elke smaak: transparant, koolstofvezel, gekleurd, met motief of met handige opties (kaarthouder, ring, houder). Wij hebben lederen of kunstlederen covers die als een portemonnee fungeren en de hele Note 10 Lite beveiligen. Onze screenprotectors en lenzen zijn ultra dun en komen van de beste fabrikanten. Ontdek onze accessoires (batterijen, opladers, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons...). U zult verrast zijn door de stijlen, de kwaliteit van de producten en door hun ongelooflijk lage prijzen.

.

Een betrouwbare en snelle klantenservice voor uw Galaxy Note 10 Lite artikelen

.

Dealy is een betrouwbare en snelle klantenservice voor uw Samsung Galaxy Note 10 Lite artikelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.