1 Product

Uw Huawei Nova 6 ervaring

Dealy optimaliseert uw Huawei Nova 6 ervaring met zijn exclusieve bescherming aangeboden tegen de laagste prijzen op de markt. De Nova 6 heeft een 6,57-inch full HD IPS-scherm. Hij wordt aangedreven door de Kirin 990 SoC (dezelfde processor als de Mate 30). Het heeft 8GB RAM en een 4100mAh batterij die 40W snelladen ondersteunt. De telefoon heeft een drievoudige 40MP achtercamera sensor en een 32MP dubbele frontcamera sensor. Het is ideaal voor selfies. Dealy heeft de beste beschermers geselecteerd en biedt ze aan met geweldige promoties en ongelooflijke kortingen!

Premium beschermers voor de Nova 6 met korting

Dealy biedt premium beschermingen voor de Huawei Nova 6 met korting. We kiezen geweldige backcovers, bookcases, screenprotectors en accessoires voor de telefoon. Onze hoesjes onderscheiden zich door hun slankheid en laten een gemakkelijke toegang tot de functies toe. Van doorschijnend of transparant, silicone of plastic, tot de kaarthouder, u vindt precies de juiste voor u (ultra bestendig, koolstofvezel, met steunring en vele andere). Onze covers en hoesjes zijn beschermend en slim. In imitatieleer, echt leer, stof, portemonnee stijl of met een geïntegreerde sluiting, vindt u de case die uw smartphone zal personaliseren. Onze screenprotectors, films en geharde glazen zijn ultradun en ultraveilig. Aarzel niet om onze accessoires te bekijken. Ze zijn perfect aangepast aan de telefoon en zullen het gebruik ervan optimaliseren. Profiteer van onze ongelooflijke aanbiedingen en promoties!

Dealy past uw aankopen en bestellingen aan

U kunt onze teams 7 dagen per week bereiken voor advies en het volgen van uw bestelling. Wij zijn gespecialiseerd in telefoonbescherming en kunnen u helpen tijdens uw hele proces met ons. Welkom bij Dealy

.