74 Producten

De beste Honor 70 hoesjes, covers en accessoires

Dealy verkoopt hoesjes, covers, cases, scherm- en camerabescherming en accessoires voor de Honor 70 met korting. Je vindt hier alle bescherming en producten die je nodig hebt om de veiligheid en het gebruik van je mobiele telefoon te optimaliseren. Ontdek onze modellen.

De Honor 70 is een smartphone met een 6,67-inch OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, Qualcomm Snapdragon 778G+ SoC gekoppeld aan maximaal 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte. Het toestel heeft drie fotosensoren aan de achterzijde: een 54-megapixel groothoek, een 50-megapixel ultra-groothoek en een 2-megapixel dieptesensor. Het heeft een 4800 mAh batterij die geschikt is voor snel opladen (66 W).

Bij Dealy vindt u producten van topkwaliteit die perfect zijn afgestemd op de lijnen en contouren van je smartphone. Ontdek onze laaggeprijsde hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires voor je Honor 70.

Premium rompen tegen lage prijzen

Ons team selecteert dunne, lichte en ultrabestendige hoesjes die je mobiele telefoon beschermen tegen stoten, krassen, vlekken, slijtage, stof en vocht. Je vindt hier bijvoorbeeld transparante hoesjes waarmee je het ontwerp en het uiterlijk van je telefoon kunt behouden.

Je vindt ook monochrome siliconen en/of kunststof hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen de elementen. Sommige zijn bedekt met kunstleer of echt leer. Ze bieden uitstekende bescherming tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Wij raden onze koolstofvezel hoesjes aan, die sober en elegant zijn.

Onze ultrabestendige hoesjes zijn perfect voor bescherming tegen de elementen en zijn extreem veilig met hun twee lagen bescherming. Ze zijn ideaal voor sportieve activiteiten of als je onhandig bent.

We breiden ons assortiment hoesjes met handsfree ondersteuning uit. Zo kun je optimaal genieten van je mobiele telefoon. Ze zijn ideaal voor iedereen, vooral als je met je telefoon werkt. Misschien vindt u de hoesjes met kaarthouders ook leuk, zodat je niet meerdere accessoires hoeft te gebruiken.

Slijtvaste hoesjes in portemonnee-stijl

Ontdek onze selectie hoesjes en cases die de hele telefoon beveiligen en tegelijkertijd dienst doen als portemonnee en handsfree houder. Sommige zijn monochroom, andere hebben een patroon. Ze hebben kaarthouders en de hoes kan worden veranderd in een handsfree houder. Ze hebben een sluiting en sommige hoesjes worden geleverd met een sleutelkoord. Je vindt hoesjes in imitatieleer en echt leer. Je zult dol zijn op onze klassieke hoesjes in verschillende kleuren, die je belangrijkste accessoire zullen worden.

Bescherm je scherm en camera

Je kunt ook een screenprotector voor je Honor 70 kopen. Ze zijn dun en licht, weerbestendig en nog steeds interactief. We hebben ook de beste beschermlens van gehard glas voor de camera geselecteerd. Deze beschermers laten geen sporen achter als je ze verwijdert. Ze zijn onmisbaar voor een optimale bescherming van je mobiele telefoon.

Accessoires voor hoge prestaties

Onze accessoires (geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, hoofdtelefoons, speaker s, oortelefoons, auto-/fietssteunen...) optimaliseren het gebruik van je smartphone. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun prestaties, design en ergonomie. We kiezen accessoires die ontworpen zijn door de beste fabrikanten. Hiermee kun je de mogelijkheden van de Honor 70 optimaal benutten en ze zijn gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Als je Dealy kiest, weet je zeker dat je de beste producten krijgt tegen de scherpste prijzen.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Ons team geeft je informatie over onze producten en hoe je je bestellingen kunt volgen. Je kunt 7 dagen per week contact met ons opnemen per telefoon of sms. We beantwoorden je e-mails zeer snel. Je vindt ons e-mailadres in het gedeelte "contact opnemen". We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Als je ons volgt, blijf je op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en promoties.