27 Producten

Dealy: afgeprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Moto G100

Bespaar geld en profiteer van de lage prijzen van Dealy voor Moto G100 hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Hoesjes beginnen vanaf £4.99 en hoesjes vanaf £6.99. De Moto G100 is een high-end telefoon die wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 870 SoC, gekoppeld aan 8 GB RAM en 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Achterop zitten 4 fotosensoren: een 64-megapixel hoofdsensor, een 16-megapixel ultra-groothoek, een 2-megapixel dieptesensor en een 3D TOF-sensor. Hij heeft ook een dubbele frontcamerasensor (16 en 8 megapixels). De 5000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (20 W). Dealy staat in voor de bescherming en de versiering ervan door u een grote collectie artikelen aan te bieden.

.

Exclusieve Moto G100 beschermers en accessoires

Ons team biedt dunne, lichte en ultra-resistente hoesjes om uw Moto G100 te beschermen in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. U vindt transparante, monochroom gekleurde siliconen en plastic covers. Wij verkopen ook kunstlederen hoesjes van koolstofvezel die er geweldig uitzien en slechts € 5,99 kosten. De luxe hoesjes zullen in de smaak vallen bij degenen die een originele bescherming willen. Onze Ultra Resistant en Survivor hoesjes zijn ideaal tegen de elementen en zijn zeer veilig met hun dubbele laag van bescherming. Wij bieden ook een ruime keuze aan covers en hoesjes die de hele telefoon beveiligen en tegelijkertijd dienst doen als portefeuille en handsfree houder. Je vindt ze in kunstleer of echt leer. We hebben er die monochroom zijn en sommige met patronen. U vindt er hoesjes in zakelijke stijl met veel kaarthouders aan de binnenkant en stijlvolle hoesjes zoals ons hoesje in luipaardhuidstijl, dat een grote hit is op alle telefoons. Onze klepzakken zijn zeer praktisch omdat ze als handsfree houder kunnen worden gebruikt. Er zijn hoesjes met een verwijderbaar koord. De screenprotectors, films en geharde glazen zijn exclusief en zeer goed bestand tegen slecht weer. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze zijn zeer dun en het aanraakvlak blijft gevoelig. U vindt er ook een folie van gehard glas om de cameramodule aan de achterzijde te beveiligen. Onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, hoofdtelefoons, auto/fietssteunen...) zullen het gebruik van uw smartphone optimaliseren. Ze worden verkocht tegen onklopbare prijzen. U zult volop genieten van de techno prowess van uw Motorola.

De Motorola smartphone is een geweldige manier om het meeste uit uw telefoon te halen.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Onze ploeg volgt uw bestellingen 7 dagen per week op via telefoon en sms op 06 44 64 68 65. Ons e-mailadres vindt u in de rubriek "contact" van deze website. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om onze nieuwtjes en promoties te weten.