137 Producten

Dealy: uw leverancier van beschermingen en accessoires voor uw Redmi Note 9 Pro

Profiteer van onze scherpe prijzen op beschermhoesjes (hoesjes , cases, hoesjes en screenprotectors) en accessoires voor de Xiaomi Redmi Note 9 Pro. U hebt de Remi Note 9 Pro gekozen vanwege zijn kwaliteiten en prestaties: een uitzonderlijke batterijlevensduur, zijn quad-camera en een zeer goede chip. De telefoon wordt geleverd met een 6,67-inch IPS-paneel met Full HD+-definitie (2400 x 1080 pixels).

.

Het heeft ook een vingerafdruklezer, geplaatst op de rand, een USB-C-poort en een 3,5mm mini-jack aansluiting. De stroom wordt geleverd door een 5.020mAh batterij. En het is compatibel met snelladen op 30W. Dealy biedt dunne en lichte beschermingen van hoge kwaliteit. Zij zullen met hun vindingrijkheid aan uw veiligheids- en prestatiebehoeften voldoen.

.

Ontdek onze eersteklas hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires tegen lage prijzen

Dealy is een complete selectie van premium en ultra-resistente beschermingen voor uw Xiaomi Redmi Note 9 Pro! Onze hoesjes zijn ultradun en zeer licht. Ze zijn ontworpen in silicone en/of plastic en zijn exclusief voor de telefoon. Ze zijn schokbestendig, krasbestendig, vlekbestendig en voorkomen dat stof zich op de toetsen verzamelt. Wij bieden ook chique hoesjes, sobere kunstlederen hoesjes en beschermingen met kaarthouders of ringen die dienen als hands-free steun.

.

Onze hoesjes zijn ontworpen rond een hoesje om de telefoon te omhullen en volledig te beschermen tegen de elementen. Het zal perfect beveiligd zijn en de kappen sluiten en openen gemakkelijk. Zij zijn ontworpen als portefeuilles (met kaarthouder en geldvak).

Zij zijn ontworpen om als portefeuilles te worden gebruikt.

U kunt telefoneren terwijl u de klep gesloten houdt, dankzij de openingenaan de voorkant die daarvoor zijn gemaakt. Aarzel niet om de veiligheid van uw smartphone te optimaliseren met onze screenprotectorsen geharde glazen. Zeer gemakkelijk te installeren, ze zijn uiterst dun en zeer bestendig tegen schokken en krassen.

.

Onze accessoires voldoen aan uw kwaliteits- en prestatie-eisen. En dit alles tegen voordelige prijzen en zonder de bank te breken. Dankzij ons kunt u uw Xiaomi precies zo versieren als u zelf wilt!

Ons team informeert u 7 dagen per week over de opvolging van uw bestelling

.

Onze medewerkers houden u 7 dagen per week op de hoogte van onze producten en de voortgang van uw bestelling. Aarzel niet om ons te bellen of stuur ons een e-mail of sms.