229 Producten

Redmi Note 10s hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires

Dealy biedt de beste selectie van scherp geprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Xiaomi Redmi Note 10s. Bespaar geld en geniet optimaal en veilig van uw telefoon. Met de Redmi Note 10s biedt Xiaomi een iets andere versie van de Note 10 door een MediaTek Helio G95-chip te integreren (in plaats van Qualcomm's Snapdragon 678). Afgezien van deze chip heeft hij dezelfde kenmerken. De notebook meet 164 mm hoog en 76,5 mm breed, met een dikte van 8,1 mm en een gewicht van 193 gram. Het heeft een 6,67-inch scherm. Hij heeft een primaire sensor van 108 megapixels, ondersteund door drie secundaire sensoren van 8+5+2 megapixels. Het heeft een 5020mAh batterij en een Super AMOLED Full HD+ 120Hz scherm. U kunt al uw bescherming en accessoires vinden tegen ongelooflijk lage prijzen. Bekijk onze productcollecties!

Premium beschermingen en accessoires

Dealy biedt een superselectie van producten van topkwaliteit, zodat u uw smartphone kunt gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor de veiligheid ervan. Wij verkopen dunne en lichte hoesjes die perfect passen bij de contouren en lijnen van de Redmi Note 10s. Ze beschermen de achterkant en de randen van de telefoon tegen krassen, vlekken en stof. Wij hebben er die gemaakt zijn van doorzichtig siliconen, andere van gehard glas (met siliconen randen). Er zijn hoesjes van soepel koolstofvezel, kunstleer, met kaarthouders of een steunring. Sommige hebben een patroon. Onze wallet-style covers en hoesjes beschermen de hele Xiaomi tegen de elementen. Zij zijn ontworpen in verschillende materialen zoals kunstleder, echt leer, lychee- of nappaleer, retro- en vintage-design bijvoorbeeld. Het deksel kan worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen en aan sommige modellen is een koord bevestigd. Schermbeschermers zijn dun, gemakkelijk te installeren en laten het aanraakgebied even gevoelig als altijd. De folie en het geharde glas zullen het scherm perfect beschermen tegen schokken en krassen. U zult ook een bescherming vinden voor de achterste fotomodule. Tot slot verkopen wij accessoires van hoge kwaliteit: externe batterijen, opladers, kabels, speakers, hoofdtelefoons, auto/fietssteunen... U profiteert van zeer interessante prijzen op al onze artikelen en veel goedkoper dan elders. Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek!

Onze klantenservice staat elke dag tot uw beschikking en wij zijn te vinden op sociale netwerken

U kunt ons bereiken per e-mail, telefoon en sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen en u informeren over onze producten. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.