90 Producten

Afgeprijsde A74 5G hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires

Dealy verkoopt beschermers en accessoires voor de Oppo A74 5G tegen geweldige prijzen. Bespaar geld en profiteer van onze kortingen op alle producten. De Oppo A74 5G is een telefoon met Snapdragon 480-aandrijving, 6 GB RAM en 128 GB opslagruimte. Het 6,5-inch scherm is IPS LCD en geeft Full HD-beelden weer. De batterij heeft een capaciteit van 5000 mAh, met een aanzienlijke autonomie van ongeveer anderhalve dag. De cameramodule bestaat uit 4 sensoren (48+8+2+2 megapixels) aan de achterzijde en een 16 megapixel lens aan de voorzijde. Dealy biedt u bescherming en accessoires voor uw mobiele telefoon tegen onklopbare prijzen.

.

Hoge kwaliteit beschermers en accessoires

Wij verkopen producten die perfect passen bij de functie en het ontwerp van de Oppo A74 5G. U vindt covers, vanaf slechts € 4,99, die perfect passen bij de contouren van de telefoon. Zij onderscheiden zich door hun hoge weerstand tegen de elementen. De achterkant en de randen van de telefoon zijn beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. U vindt transparante hoesjes, hoesjes van koolstofvezel en monochrome hoesjes van siliconen of kunststof. Wij bieden ook onze Ultra Durable en Survivor hoesjes die twee lagen van bescherming hebben. We hebben ook gehard glas en siliconen hoesjes. Wij verkopen hoesjes, vanaf slechts € 6,99, die zijn opgebouwd rond een hoesje met een stevige flap van kunstleer of echt leer. Deze hoesjes dienen als portefeuille en handsfree houder. Sommige worden geleverd met een handig afneembaar riempje om de telefoon in de hand te dragen. U vindt flip covers in verschillende kleuren die perfect zijn voor professionals. Onze flip covers (met een in de cover geïntegreerde sluiting) en view covers (met een kijkvenster) bieden verschillende alternatieven. U vindt getemperde screenprotectorsen glazen die het scherm en de achterkant van de Oppo zeer goed beveiligen. Zij zullen voorkomen dat het glas breekt en krassen maakt. U vindt er accessoires waarmee u ten volle van uw telefoon kunt genieten. Wij bieden kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, statieven, hoofdtelefoons, oortelefoons, auto- en fietssteunen, docking stations en nog veel meer. We nodigen u uit om regelmatig een bezoek te brengen aan onze Oppo A74 5G accessoires sectie om te zien wat er nieuw is.

.

Contact ons 7 dagen per week

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen via de rubriek "contact". Wij zullen uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.