9 Producten

Exclusieve hoesjes , cases, hoesjes, accessoires en screenprotectors tegen lage prijzen voor de Huawei P40 Pro Plus

Bescherm en versier uw Huawei P40 Pro+ met onze eersteklas screenprotectors en accessoires tegen budget prijzen. Hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires tegen de laagste prijzen! U hebt gekozen voor de Huawei P40 Pro Plus, die geschikt is voor 5G-netwerken en zich onderscheidt van andere P40's door zijn fotomodule.

.

Het beschikt over een 6,58-inch OLED-scherm, een Kirin 990 SoC en een vijfvoudige achtercamerasensor. Deze high-end telefoon valt op door zijn unieke ontwerp, batterijduur en fotoprestaties. Om het met een gerust hart te kunnen gebruiken, selecteert ons team de beste beschermingen.

Door uw smartphone te beschermen : Bescherm het tegen schokken, krassporen, stof en vochtigheid. Voorkom dat het zijn waarde verliest door krassen. Personaliseer uw mobiele telefoon. Optimaliseer het gebruik met opties. Bescherm de fotomodule. Bekijk onze geweldige selectie waar iedereen van zal houden!

.

Uw Huawei P40 Pro+ is perfect veilig met Dealy

Uw Huawei P40 Pro Plus is veilig beschermd met onze Dealy beschermers. Om uw smartphone veilig te gebruiken, bieden wij hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires die perfect zijn afgestemd op de lijnen van de telefoon. Onze artikelen zijn gemaakt van ultra-resistente materialen.

.

U bent niet veilig voor het laten vallen van uw Huawei, wat kan resulteren in interne breuk of het glas explodeert. De opeenhoping van vlekken maakt de telefoon glad en kan ervoor zorgen dat hij in uw handen glijdt. Onze ultradunne hoesjes beveiligen de achterkant, de randen, de knoppen en de fotomodule. De zakjes beschermen hem volledig en fungeren als portemonnee.

Ze zijn een geweldige manier om je telefoon veilig te houden.

Met de hoes die kan worden omgevormd tot een handsfree standaard, kunt u uw telefoon gemakkelijk handsfree gebruiken. Onze screenprotectors, films en geharde glazen, zijn ultra dun en zeer eenvoudig te installeren. De accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen) zullen het gebruik ervan optimaliseren. Dankzij onze producten, zult u uw Huawei ervaring ten volle beleven!

.

Dealy biedt een unieke klantenservice voor uw bestellingen

Dealy biedt u een unieke service. Van advies tot de opvolging van uw bestellingen, wij zijn 7 dagen per week open en bereikbaar per telefoon, e-mail en sms.