289 Producten

Dealy: korting hoesjes , covers, cases screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy M12

Bij Dealy zijn alle hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires afgeprijsd. De hoesjes beginnen vanaf slechts £4.99 en de hoesjes vanaf £6.99. De Samsung Galaxy is een instapmodel telefoon met een Samsung Exynos 850-processor in combinatie met 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte, uitbreidbaar via microSD. Het toestel heeft 4 fotosensoren achteraan: de belangrijkste van 48 megapixels, een ultragroothoek van 5 megapixels, en 2 sensoren van elk 2 megapixels. Het beschikt over een 5000mAh batterij en 15W snellaad mogelijkheid. Een instapmodel telefoon die velen van u zou moeten aanspreken. Ons team biedt dunne en lichte hoesjes die om de achterkant en de randen van de telefoon worden gewikkeld. Zij bieden een zeer goede bescherming tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De openingenbij de poorten zijn heel precies, zodat je er direct bij kunt en de telefoon kunt opladen zonder de cover te hoeven verwijderen. Sommige covers beschermen de toetsen ook met een dunne siliconenfilm die de gevoeligheid niet beïnvloedt. U vermijdt krassen die de smartphone in waarde doen dalen en u kunt hem gemakkelijker doorverkopen. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat dient als een eerste bescherming. De klep beschermt de hele telefoon tegen de elementen. Zij dienen als portefeuilles met openingenvoor kaarten en geld of kleine documenten zoals reisbiljetten, memo's of rekeningen). De toegang tot poorten en luchthavens is eenvoudig dankzij de precieze openingenen de snel openende sluitingen. De deksels kunnen gemakkelijk worden opgevouwen om te dienen als handsfree houder. Sommige hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord die erg handig is om de Samsung te dragen. Onze screenprotectors en achterste cameramodule zijn ultra duurzaam. Gehard folie en glas voor het scherm hebben geen invloed op het aanraakgebied. De aanraakzone zal zijn gevoeligheid behouden. De beschermlens van gehard glas voor de fotomodule voorkomt lensbreuk en krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. Ontdek onze accessoires die de autonomie, het transport, het geluid, het opladen en het dragen van de smartphone optimaliseren. Wij verkopen kabels, opladers, externe batterijen, geheugenkaarten, speakers en koptelefoons, statieven...

Exclusieve modellen en kortingen op M12-modellen

Wij bieden beschermende covers die uw Samsung Galaxy M12 een persoonlijk tintje geven. Wij verkopen bijvoorbeeld transparante hoesjes, koolstofvezel hoesjes, kunstlederen beschermers die zeer duurzaam en stijlvol zijn. Monochrome covers in verschillende kleuren liggen perfect in de hand en geven een unieke look waarmee u opvalt. Onze bookcase hoesjes in echt leer of kunstleder zullen u verleiden met hun kleurrijke tinten. Wij hebben er enkele met motieven die in de smaak zullen vallen bij wie op zoek is naar een originele bescherming (dieren, luipaardveleffect, bloemen, landschappen...). Misschien vindt u onze covers met de sluiting geïntegreerd in de cover (flip covers) of de view covers met een kijkvenster in de voorflap ook mooi. Ontdek onze collecties en kies de modellen die aan uw behoeften en wensen voldoen. U zult ook profiteren van onze lage prijzen op alle producten. Veel plezier met uw bezoek aan onze site!

De beste manier om meer over onze producten te weten te komen is door contact met ons op te nemen.

U kunt contact opnemen met onze Dealy-klantenservice en ons volgen op sociale netwerken

Maak gebruik van onze klantenservice om uw bestellingen te volgen. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel op uw e-mails reageren. Ons e-mail adres staat in de "contact" sectie van deze site. We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK voor informatie over onze promoties en kortingen.

.