360 Producten

Dealy biedt de beste selectie van iPhone 13 beschermers en accessoires tegen kortingsprijzen

Dealy biedt een uitzonderlijke selectie van iPhone 13 hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires verkocht met een korting. Bespaar geld en haal het maximale uit deze innovatieve smartphone. De 5G-compatibele iPhone 13 meet 146,7 x 71,5 x 7,65 mm (173 g). Hij is voorzien van een helder 6,1-inch OLED-scherm (2532 x 1170 pixels bij 460 dpi). Verwacht wordt dat de telefoon tot 19 uur video kan afspelen, 15 uur video kan streamen en 75 uur audio kan afspelen. Aan de fotokant biedt de iPhone 13 een nieuwe 12MP sensor met een brandpuntsafstand van 26mm en een 12MP ultra-groothoek met een beeldhoek van 120 graden (met een brandpuntsafstand van 13mm). Dealy beveiligt en versiert de telefoon met producten die exclusief voor u zijn ontworpen, zodat u hem optimaal kunt gebruiken in alle veiligheid en gemoedsrust.

Beschermers en accessoires tegen de laagste prijzen

Wij bieden beschermers en accessoires die perfect bij uw iPhone 13 passen en aan uw behoeften voldoen. Bekijk onze hoesjes van siliconen, plastic, gehard glas of gemengd materiaal (achterkant van plastic of gehard glas met siliconen randen). Ze zijn dun en zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn overdreven ontworpen voor de lijnen en contouren van de telefoon. Ze onderscheiden zich door hun slankheid en geven gemakkelijk toegang tot de poorten en functies. Wij verkopen transparante covers vanaf slechts € 4,99 die het ontwerp en de kleur van de telefoon behouden. U vindt carbon fiber, kunstleer, heavy-duty en Survivor hoesjes. Deze laatste bieden twee beschermingslagen voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden. De monochrome flexibele siliconen hoesjes zijn ideaal voor wie op zoek is naar een goede grip. Wij bieden mooie hoesjes van gehard glas en hoesjes met steunringen voor handsfree gebruik. Onze covers en hoesjes, geprijsd vanaf slechts € 6,99, zullen aan uw veiligheid en ergonomische behoeften voldoen. Ze zijn zeer dun en beschermen de hele mobiele telefoon perfect tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten en geld of kleine documenten zoals rekeningen of memo's. Er is een keuze aan materialen, sluitingen en stijlen. U vindt er bookcase hoesjes van echt leer en kunstleder, en een verscheidenheid aan andere aangename texturen (splitnappaleer, lycheeleereffect, vintagestijl of structuur...). Wij bieden een ruime keuze aan monochrome kunstlederen omslagen voor kleppen en omslagen met motieven (planten, dieren, glitters...). Voor u, als cadeau of voor uw familie, wij bieden een complete collectie voor iedereen. Wij selecteren ook beschermingen voor het scherm en voor de fotomodule van de iPhone 13. Met deze screenprotectorsen geharde glazen kunt u met het scherm werken en foto's nemen zonder enig risico voor de veiligheid ervan. Aarzel niet om onze accessoires te bekijken (geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons, statieven...). U zult aangenaam verrast zijn door hun prestaties, hun kwaliteit en door hun zeer concurrerende prijzen. Geniet van uw bezoek aan uw gepersonaliseerde iPhone 13 wereld!

Dealy, het is ook haar klantenservice

U kunt ons telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij beantwoorden uw vragen over onze producten en kunnen uw bestellingen volgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en nieuwtjes.