22 Producten

Geniet van geweldige aanbiedingen van Dealy op Vivo V21 5G beschermers en accessoires

Dealy verkoopt scherp geprijsde hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor uw Vivo V21 5G. Rompjes beginnen bij € 4,99, hoesjes beginnen bij € 6,99 en screenprotectors beginnen bij € 3,99. De Vivo V21 wordt aangedreven door een Mediatek Dimensity 800U SoC in combinatie met 8GB RAM en tot 26GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Hij biedt 3 fotosensoren aan de achterzijde: een 64-megapixel, een 8-megapixel ultragroothoek en een macrolens (2 megapixel). De 4000mAh batterij, die geschikt is voor snelladen (33W), zorgt ervoor dat hij ongeveer 60% van zijn energie in 30 minuten terugwint. De smartphone heeft ook een 44-megapixel selfiecamera met optische stabilisatie en dual-flash LED. Ons team biedt bescherming en accessoires waarmee u uw V1 5G in uitstekende omstandigheden kunt gebruiken. U zult er veel plezier aan beleven.

Kleine prijs hoesjes, covers, cases screenprotectors en accessoires

Ontdek onze exclusieve producten voor de Vivo V21 5G. Ze presteren goed en bieden optimale bescherming voor uw telefoon. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen. U vindt er bijvoorbeeld met acryl achterwanden en siliconen randen, andere met gehard glas achterwanden en siliconen randen. De Ultra Resistant serie en de Survivor hebben een dubbele plastic-siliconen laag. De beschermers kunnen flexibel, halfstijf of stijf zijn. Ze zullen de contouren van de telefoon omarmen en er als een tweede huid op worden. Ze bieden directe toegang tot poorten en functies voor een comfortabel gebruik. De covers beschermen de telefoon tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U vindt transparante hoesjes, hoesjes van koolstofvezel of kunstleer, hoesjes met een handsfree-ring en andere met een kaarthouder. Onze flip covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient om de Vivo vast te zetten en tegelijkertijd de achterkant en randen te beschermen. De kunstlederen of echt lederen klep houdt hem veilig en doet tegelijkertijd dienst als handige portefeuille met kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. Sommige hoesjes hebben een verwijderbaar koord om ze gemakkelijk met de hand te dragen. Wij verkopen monochrome klephoezen en business cases vanaf slechts € 6,99 die ideaal zijn voor iedereen. Wij bieden ook screenprotectors aan die zeer dun zijn en het scherm perfect beschermen tegen de elementen. Of het nu een film is of gehard glas, de interactiviteit zal perfect zijn. U vindt er ook een gehard glazen beschermlens voor de achterste camera module van de Vivo V21 5G. Het zal het glas en de lenzen beveiligen, zodat u uw foto's veilig kunt nemen. Wat accessoires betreft, vindt u hier geheugenkaarten, opladers, kabels, externe batterijen, fiets- en autohouders, speakers, hoofdtelefoons en docking stations. U zult genieten van eersteklas producten, onze regelmatige kortingsprijzen en super promoties. Welkom op onze website!

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

.

Onze klantenservice is beschikbaar om uw bestellingen en leveringen te volgen. U kunt ons bereiken per telefoon en per sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden ("contacteer ons" sectie). Om op de hoogte te blijven van onze promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.