27 Producten

Dealy: bescherming en accessoires tegen de beste prijzen voor de Realme C11

Geniet van geweldige prijzen van Dealy op Realme C11 hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. De hoesjes beginnen bij £4.99 en de hoesjes beginnen bij £6.99. De Realme C11 is een smartphone op instapniveau met een 6,4-inch frontpaneel. Het wordt aangedreven door een MediaTek SoC ondersteund door 2GB en 32GB microSD uitbreidbare opslagruimte. Het toestel heeft een batterij van 5000 mAh en een dubbele camerasensor achteraan (een 13 megapixel lens en een 2 megapixel portretmodus). Wij verkopen beschermers en accessoires die de prestaties van de telefoon maximaliseren en u in staat stellen het meeste uit de telefoon te halen.

.

Hoge kwaliteit goedkope beschermers en accessoires

Ons team selecteert eersteklas hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires die tegen de laagste prijzen op de markt worden aangeboden. Wij bieden zeer weerbestendige hoesjes aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over stoten, krassen, vlekken en stof. U vindt transparante, monochrome siliconen, kunstlederen of koolstofvezel covers die een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de mobiele telefoon mogelijk maken. Ze onderscheiden zich door hun slankheid en soberheid. Wij bieden portefeuille-achtige omslagen met binnenuitsparingen voor kaarten en geld (of kleine documenten). De covers kunnen worden opgevouwen tot handige handsfree houders in liggende positie. Sommige hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord om de telefoon comfortabel en stevig vast te houden. U vindt er verschillende materialen (kunstleder, splitleder, vintage lychee...) en sluitingen (riemen, klinknagels, magnetische sluitingen, knopen, in de voorflap geïntegreerde sluitingen). U kunt telefoongesprekken voeren met gesloten voorflap dankzij de daarvoor bestemde uitsparingen. Het scherm van je Realme C11 zal ook perfect veilig zijn met onze screenprotectorsen geharde glazen. Deze zijn zeer dun en gemakkelijk te installeren. Ze bedekken de hele voorkant van de telefoon. U voorkomt dat het glas explodeert in geval van schokken, krassen, vlekken en inwendige breuk. Uw telefoon zal lang als nieuw blijven. De door ons gekozen accessoires (geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, laders, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto-/fietssteunen...) optimaliseren de prestaties van uw smartphone en zijn tegelijkertijd ergonomisch en design. Wij bieden regelmatig promoties en zeer interessante prijzen. Iedereen in de familie zal blij zijn met hun Realme C11 beschermers en accessoires.

.

Neem 7 dagen per week contact met ons op en volg ons op uw sociale netwerken

U kunt ons bellen op 09 75 18 78 18 of e-mailen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.