5 Producten

Dealy: goedkope beschermingen en accessoires voor de ZTE Axon 20 5G

Dealy biedt scherp geprijsde hoesjes , covers, cases, screen/camera protectors en accessoires voor de ZTE Axon 20 5G. De hoesjes kosten £4.99 en de hoesjes £6.99. Bespaar geld en profiteer van onze geweldige kortingen op deze smartphone die veel waar voor zijn geld biedt. De Axon 20 5G is een telefoon van 172,1 x 77,9 x 7,9 mm en weegt 198 gram. Het heeft een 6,92 inch scherm met een resolutie van 2460x1080 pixels. Het biedt de mogelijkheid om twee operators te hebben dankzij de dubbele SIM-kaart. De camera aan de achterzijde heeft een 64MP sensor en een 32MP frontcamera voor selfies. Dealy zal het beveiligen en verfraaien met onze geweldige collectie van goedkope producten.

Premium bescherming en accessoires tegen gereduceerde prijzen

Ontdek ons uitzonderlijke en zeldzame aanbod van exclusieve beschermingen en accessoires voor de ZTE Axon 20 5G. Wij bieden dunne, lichte en ultrabestendige hoesjes om hem te beveiligen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U zult doorzichtige, siliconen en monochrome plastic hoesjes zien. Wij hebben er die gemaakt zijn van kunstleder of koolstofvezel, die zeer elegant en discreet zijn. De mooie hoesjes hebben leuke ontwerpen die in de smaak zullen vallen bij degenen die op zoek zijn naar een andere manier om hun telefoon een persoonlijk tintje te geven. Onze "Ultra Resistant" en "Survivor" hoesjes zijn perfect tegen de elementen en zeer veilig met hun dubbele laag van bescherming in siliconen (binnen) en plastic (buiten). Wij verkopen ook een selectie covers en klephoesjes die de hele telefoon beschermen en tegelijkertijd dienst doen als portefeuille en handsfree houder. Er zijn kunstlederen en echt lederen hoesjes. Sommige zijn monochroom en sommige hebben patronen. U vindt er business stijl cases met kaarthouders en stijlvolle ontwerpen zoals de luipaardhuid effect case die een grote hit is voor alle telefoons. Flapetuis zijn erg praktisch, omdat ze veranderen in een handsfree houder, zodat u ze veilig en comfortabel kunt gebruiken. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een afneembaar riempje dat superhandig is om de telefoon met de hand te dragen. De screenprotectors, films en geharde glazen, zijn exclusief en zeer goed bestand tegen slecht weer (schokken, krassen, vlekken en stof). Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en de tastzin behoudt haar gevoeligheid. U vindt er ook een lens van gehard glas om de achtercamera te beschermen. Onze accessoires (geheugenkaarten, externe batterijen, laders, speakers, hoofdtelefoons, auto-/fietssteunen ...) zullen het gebruik van de ZTE Axon 20 5G maximaliseren. Ze worden aangeboden tegen onklopbare prijzen en u profiteert voor 100% van de technische bekwaamheid ervan. Veel plezier met uw bezoek aan onze website.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Onze ploeg volgt uw bestellingen per telefoon en sms op: 06 44 64 68 65. U kunt ons een e-mail sturen waarop wij zeer snel zullen reageren. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.