110 Producten

Uw iPhone 12 Pro Max is op zijn best met premium beschermers en accessoires van Dealy

Bespaar geld en profiteer van Dealy's kortingen en lage prijzen op hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires. U vindt hier kwaliteitsproducten tegen bodemprijzen. Ontdek onze grote selectie beschermingen en accessoires waarmee u uw telefoon veilig kunt gebruiken. Zij zullen ook de technische en fotografische prestaties optimaliseren. Wij kiezen modellen die echt het verschil maken en die iedereen en alles zullen bevallen.

Kortingen op hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors (en fotomodule) en accessoires

We selecteren hoesjes die zich onderscheiden door hun slankheid, weerbestendigheid en lichtheid. Zij zijn ontworpen in silicone, plastic of zijn hybriden (acryl rug, bijvoorbeeld, en siliconen randen). Sommige zijn gemaakt van 9H gehard glas met siliconen randen. Die met een stofachtig materiaal zijn meestal van plastic. Ze zijn effectief tegen stoten, krassen, vlekken en stof, terwijl ze toch gemakkelijk toegang bieden tot poorten en functies.

We hebben onze klassiekers.

We hebben onze klassiekers (doorzichtig, koolstofvezel, silicone of monochroom plastic flexibel of stijf, kunstleer, geborsteld, Survivor...), die met een patroon, steunringen en nog veel meer. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een zeer bestendig siliconen hoesje. De klep zit om de telefoon en houdt hem volledig veilig. De zakken fungeren als handsfree houder en hebben interne openingenvoor creditcards en contant geld (of bewijsstukken). Wij hebben een ruime keuze aan monochrome hoesjes in verschillende stijlen (splitleer, lychee, nappa, klassiek, vintage, heavy duty faux, enz.).

.

Er zijn tal van hoesjes met leuke designs (dieren, planten, "blijf van mijn telefoon af"-collectie, landschappen, mantra's, luipaardhuidstijl...). U kunt ook uw magnetische sluitingen kiezen (kliksluitingen, riemen, in de hoes geïntegreerde sluitingen) of de voorkeur geven aan een zichthoesstijl, met een kijkvenster. Wij adviseren u om uw iPhone scherm te beschermen met een folie of gehard glas dat zeer goed bestand is tegen schokken en krassen. Aarzel niet om er een te installeren, zelfs als je een dekmantel hebt. U kunt uw telefoon namelijk laten vallen wanneer u het klepje open hebt of wanneer u hem handsfree gebruikt. Met onze foto block lens covers kunt u in alle rust uw foto's nemen zonder risico voor de veiligheid van de lenzen.

.

Kijk ook eens naar onze accessoires: kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, speakers, hoofdtelefoons, oortelefoons, auto/fietssteunen, docking station. Ze zijn allemaal aangepast om het gebruik, de ergonomie, de autonomie en het transport van uw kostbare smartphone te optimaliseren.

U kunt ons gemakkelijk bereiken om uw bestellingen te volgen en ons te volgen op sociale netwerken

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U kunt ons volgen en ons nieuws weten.