44 Producten

Dealy: korting premium beschermers en accessoires voor de Honor 50 Pro

Dealy verkoopt afgeprijsde hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Honor 50 Pro. Profiteer van aanbiedingen en kortingen op alle producten. De Honor 50 Pro meet 163,5 x 74,7 x 8 mm en weegt 187 g. Het heeft een 6,72" inch OLED scherm met een resolutie van 439 ppi en een resolutie van 1236 x 2676. De batterij is 4000 mAh. Het toestel heeft een viervoudige cameramodule: de 108 megapixel hoofdcamera, een 8 megapixel ultragroothoekcamera en twee 2-megapixelsensoren voor macro en diepte). Het toestel heeft ook een dubbele frontsensor voor selfies (32 en 12 megapixels). Ons team biedt ultra-resistente bescherming bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Uw smartphone zal lange tijd in perfecte staat blijven en u zult hem in goede staat kunnen verkopen. Wij verkopen covers, vanaf slechts € 4,99, die dun en licht zijn en toch directe toegang bieden tot de poorten en functies van de telefoon. De bookcases die we verkopen vanaf € 6,99beschermen de hele smartphone tegen slecht weer (schokken, krassen, vlekken en stof). Ze zullen ook dienen als portefeuille en hands-free houder. U vindt er ook beschermingen voor het scherm en de achterste fotomodule van de telefoon. Wat onze accessoires betreft, deze zullen u bekoren door hun prestaties en hun lage prijs. U zult uw Honor Pro veilig kunnen gebruiken terwijl u hem een persoonlijke look geeft.

.

Ontdek onze exclusieve collecties van beschermingen en accessoires

Dealy verkoopt hoogwaardige beschermers en accessoires tegen onklopbare prijzen. De covers, ontworpen in siliconen en kunststof, passen dun en licht bij de lijnen en contouren van de telefoon. Wij verkopen transparante hoesjes, hoesjes van koolstofvezel, kunstlederen hoesjes met een steunring. U zult dol zijn op die met gehard glas of die met kaarthouders. Wij bieden covers met een klep en een riem waarmee u uw mobiele telefoon veilig kunt dragen. Wij bieden kunstlederen en echt lederen hoesjes aan in een verscheidenheid van monochrome kleuren. Wij verkopen hoesjes in lychee-leer, retro-ontworpen hoesjes en zakjes met textuur, hoesjes met klinknagels. Onze screenprotectors (folie en gehard glas) en de lens van gehard glas voor de achterste cameramodule van de Honor 50 Pro zijn zeer weerbestendig. Bekijk onze accessoire sectie met kabels, opladers, geheugenkaarten, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto- en fietssteuneno_/p>

U zult de functionaliteit van de telefoon optimaliseren en in staat zijn om hem volledig te gebruiken.

Onze klantenservice is goed bereikbaar

Twijfel niet om ons te bellen en te sms'en op 06 44 64 68 65. We zullen zeer snel reageren op schriftelijke verzoeken (onze e-mail staat in de "contact us" sectie) en we zullen uw bestellingen opvolgen We zijn ook op Facebook, Twitter, Instagram en Tik Tok.