13 Producten

Dealy: goedkope beschermingen en accessoires voor de Vivo Y33s

Beveilig uw Vivo Y33s met hoesjes, covers, hoesjes, scherm/camera protectors en accessoires van Dealy. Rompjes beginnen vanaf £4.99, hoesjes vanaf £6.99 en screenprotectors vanaf slechts £3.99. De Vivo Y33s wordt aangedreven door een Mediatek Helio G80 SoC, gekoppeld aan 8GB RAM en 128GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Hij heeft 3 fotosensoren aan de achterzijde: een 50-megapixel groothoeklens, een macrolens en een 2-megapixel dieptesensor. De 5000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (18 W). My hoesje biedt een exclusieve selectie van beschermingen en accessoires voor de mobiele telefoon.

.

Premium beschermers en accessoires met korting

Ontdek onze hoesjes , covers, screenprotectors/camerabeschermers en accessoires die tegen gereduceerde prijzen worden aangeboden. Ons team selecteert artikelen die perfect geschikt zijn voor de smartphone. U vindt covers van siliconen of (en) transparante kunststof, covers van koolstofvezel, gekleurde covers, covers met patronen en covers met kaarthouders of een steunring. Alle covers zijn zeer beschermend en bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Wij verkopen ook lederen of kunstlederen covers die als een portemonnee fungeren en de hele telefoon beschermen tegen de elementen. Zij hebben kaarthouders binnenin en een zakje waarin u geld of kleine documenten zoals biljetten of tickets kunt opbergen. U vindt er zowel in zakelijke stijl als met patroon om uw Vivo een persoonlijk tintje te geven. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord om uw smartphone gemakkelijk in de hand te dragen. Onze scherm- en camerabeschermers zijn ultradun en zeer goed bestand tegen de elementen. U kunt uw foto's en video's in alle rust maken, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Ontdek onze accessoires (geheugenkaarten, batterijen, opladers, auto- en fietssteunen, koptelefoons, speakers en oortjes...). Ze zijn ontworpen door de beste fabrikanten en ze zullen de technische prestaties van uw Vivo Y33s.

Dealy gaat over betrouwbare en snelle klantenservice

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon om uw bestellingen te volgen of informatie te hebben over onze producten. Slechts één nummer: 06 44 64 68 65. U kunt ons ook per post bereiken. Wij zullen zeer snel op uw berichten reageren. We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze promoties en ons nieuws te weten. Geniet van uw bezoek!