30 Producten

Van hoesjes , cases, screenprotectors en accessoires tegen de scherpste prijzen voor Galaxy A90

Bespaar geld en profiteer van Dealy-kortingen op Samsung Galaxy A90 hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Deze middenklasse smartphone die geschikt is voor 5G is uitgerust met een Snapdragon 855 SoC (een processor die gewoonlijk is voorbehouden aan smartphones uit de Galaxy S- en Note-serie). Het toestel is voorzien van een 6,7-inch Super AMOLED-scherm met Full HD+ resolutie en een traanvormige inkeping. Wat de cameramodule aan de achterzijde betreft, heeft de A90 een 48-megapixel hoofdcamera, een 8-megapixel 123-graden ultra-groothoek en een 5-megapixel dieptesensor. De selfiecamera maakt foto's van 32 megapixel. Dealy beschermt en verfraait uw Galaxy A90 5G met eersteklas producten tegen de laagste prijzen op de markt.

Exclusieve en goedkope beschermingen voor Samsung Galaxy A90 5G

Ontdek onze hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires die met korting worden aangeboden. Ons team selecteert producten die perfect passen bij de lijnen en technische prestaties van de telefoon. Er zijn harde, soepele of halfstijve siliconen of plastic hoesjes. Wij hebben gekozen voor transparante, koolstofvezel, gekleurde monochrome, fluorescerende, gedecoreerde hoesjes of met opties zoals kaarthouders of een steunring. Wij hebben lederen of kunstlederen hoesjes die fungeren als een portemonnee en de hele Galaxy A90 zullen beveiligen. De scherm- en lensbeschermers zijn ultradun en zeer beschermend. Hiermee kunt u uw foto's en video's op een veilige en optimale manier maken. Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, batterijen, kabels, opladers, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons. U zult verrast zijn door de ontwerpen, de kwaliteit van de producten en door hun hyperinteressante prijzen.

.

Betrouwbare klantenservice en sociale netwerken

Twijfel niet om contact met ons op te nemen per telefoon (09 75 18 78 18) per e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen op te volgen. Ons team staat ook tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht. De beste manier om op de hoogte te blijven van onze promoties is door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.