252 Producten

Dealy: kortingen op Samsung Galaxy S22 Plus hoesjes en accessoires

Bij Dealy vindt u hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires tegen de beste prijzen. Profiteer van onze regelmatige kortingen en promo's op alle producten. Ons team selecteert hoogwaardige beschermingen en accessoires waarmee u uw mobiele telefoon in de beste omstandigheden kunt beschermen en gebruiken. De Samsung Galaxy S22 Plus wordt aangedreven door een Exynos 2200 SoC met 8 GB RAM en 128 of 256 GB opslagruimte. Het heeft een 6,6-inch 120Hz AMOLED-scherm met een veelzijdige 50+10+12 megapixel drievoudige camerasensor. De 4500 mAh batterij is compatibel met 45W snelladen en 15W draadloos opladen. Door onze rubrieken over de telefoon te raadplegen, kunt u vele modellen beschermingen en exclusieve accessoires ontdekken, zodat u er ten volle van kunt genieten. Onze hoesjes zijn dun en licht. Ze passen perfect bij de contouren van de mobiel en bieden optimale bescherming bij schokken, tegen krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot poorten en functies dankzij de aangepaste uitsparingen. Ze zijn zeer duurzaam en toch esthetisch, en wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw telefoon veilig is. Wij bieden ook hoesjes in portemonneeformaat die uw S22 Plus veilig houden en tegelijkertijd praktisch zijn voor dagelijks gebruik. Onze flip cases zijn ontworpen rond een siliconen hoesje, hebben kaarthouders en de covers kunnen worden weggeklapt om als handsfree houder te dienen. Gewoon of versierd, onze hoesjes zijn zeer resistent en exclusief voor de telefoon. Wij verkopen ook, tegen de laagste prijzen op de markt, films en gehard glas voor installatie op het scherm en de achtercamera. Wij nodigen u uit om onze grote selectie accessoires te komen bekijken die de functionaliteit van de Samsung zullen maximaliseren.

.

Geniet van onze onverslaanbare prijzen op alle Galaxy S22 Plus beschermers en accessoires

Bij Dealy vindt u een aantal ultra-duurzame covers voor de Samsung Galaxy S22 Plus. Ze worden allemaal aangeboden tegen onklopbare prijzen. Ze zijn dun en licht en beveiligen de telefoon terwijl ze persoonlijk zijn. U vindt heldere hoesjes met of zonder verstevigde hoeken, hoesjes van soepel silicone in één kleur, hoesjes met een patroon en hoesjes van kunstleer of echt leer. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, zakelijke of nieuwe koffer, u kunt er zeker van zijn dat deze aan uw veiligheidsverwachtingen voldoet. U kunt altijd kiezen voor een ultrabestendig hoesje dat meerdere beschermingslagen biedt. Je vindt ze onder de noemer "heavy duty" of "hybride", want ze hebben een buiten- en een binnenlaag. Sommige fungeren ook als bumper. Wij bieden ook multifunctionele schalen met geïntegreerde handsfree ondersteuning of kaarthouders. Met die met een steunring kunt u de telefoon gemakkelijk aan uw vinger dragen. Ontdek onze collecties dunne en lichte hoesjes die de hele telefoon beschermen tegen weersinvloeden en tegelijkertijd dienen als alledaags accessoire. Wij verkopen een breed assortiment monochrome hoesjes in zakelijke stijl die zich onderscheiden door hun soberheid. U hebt de keuze uit verschillende materialen, sluitingen en extra opties zoals riemen, ritsvakken of kaarthouders. U ziet ook mooie zakjes met speelse motieven (dieren, planten, landschappen, leuke ontwerpen...). Terwijl ze ultrabestendig zijn, geven ze een persoonlijk tintje aan uw telefoon. Of u nu voor een hoesje of een cover hebt gekozen, wij adviseren u om de bescherming van uw S22 Plus aan te vullen met een folie of gehard glas voor het scherm en de camera aan de achterzijde. Deze films onderscheiden zich door hun dunheid en helderheid. Zij zullen de interactiviteit en het maken van foto's en video's niet beïnvloeden. Wij bieden ook exclusieve accessoires die de werking van uw smartphone optimaliseren. U ziet kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, laders, hoofdtelefoons, speakers, statieven, auto- en fietssteunen en andere verbazingwekkende nieuwe producten. Ons team is toegewijd om u de beste prijzen op alle producten aan te bieden. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u eersteklas bescherming en accessoires koopt tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Geniet van uw bezoek aan ons!

Onze klantenservice staat altijd tot uw beschikking

Wij zijn er om u te helpen met al uw bestel- en aankoopstappen bij ons. Wij kunnen u helpen bij uw keuze en u informeren over de follow-up van uw aankopen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, per sms en per e-mail. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok. Naast ons nieuws wordt u op de hoogte gehouden van onze acties en kortingen.

.