AirPods Pro


42 Producten

Een grote selectie van goedkope beschermers en accessoires voor AirPods Pro

Dealy biedt uw AirPods Pro beschermers en accessoires tegen gereduceerde prijzen. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen op onze selectie van premium producten!

De volgende generatie van echte draadloze hoofdtelefoons biedt uitzonderlijk comfort en stabiliteit met hun compactere in-ear configuratie. Met zachte siliconentips verkrijgbaar in drie maten, kunt u ze in een handomdraai verwisselen. Ze bieden comfort waar u ook bent en waar u ook gaat. Of u nu in het vliegtuig zit, in het openbaar vervoer of in uw eigen huis, u zult genieten van het ergonomische ontwerp van deze oordopjes. Apple heeft ook goed werk geleverd met de actieve ruisonderdrukking (ANR) om een uitstekende isolatie te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de aanpassing aan omgevingsgeluid.

Dealy zorgt voor de veiligheid van je AirPods Pro met speciaal ontworpen hoesjes, sleeves en accessoires. Naast het beveiligen, laadt hij de hoofdtelefoon op terwijl u hem op maat maakt.Bekijk ons aanbod en kortingen op al onze producten en geniet in alle vrijheid van uw hoofdtelefoon!

Pas je AirPods Pro aan tegen budget prijzen

Ons team selecteert ergonomische en multifunctionele hoesjes en beschermende hoesjes. Met deze accessoires kunt u uw oortelefoons opbergen en beschermen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze zijn exclusief aangepast voor oortelefoons en zijn ontworpen om ze in een mum van tijd op te laden. Wij hebben een zeer ruime keuze aan headset-houders, zodat u de headset kunt kiezen die het beste bij uw behoeften en levensstijl past.

Sommige zijn voorzien van een riem of ring voor een betere grip. U vindt ze voor sporters, kinderen, zakenlui en reizigers. Sober, elegant of fancy, onze hoesjes en zakjes zijn allemaal ergonomisch en praktisch. Van transparante siliconen bescherming tot glitter, met leuke dieren, monochroom of gekleurd, u vindt er zeker een die aan al uw verwachtingen voldoet.

.

Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor alle informatie met betrekking tot uw AirPods Pro. Wij zullen u ook de status van uw levering kunnen meedelen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar per telefoon, sms en e-mail.

Wij zijn er om u te helpen.