13 Producten

Dealy: goedkope beschermers en accessoires voor uw Moto G 5G

Bescherm uw Motorola Moto G 5G met de hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires aangeboden door Dealy. De hoesjes beginnen bij £4.99 en de hoesjes beginnen bij slechts £6.99. Als u kiest voor de Moto G 5G, kiest u voor een 5G-smartphone op instapniveau met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De 6,7-inch Full HD+ (HDR10) smartphone is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 750G mobiele SoC, die is gekoppeld aan 4GB RAM en 64GB opslagruimte. De camera-unit aan de achterzijde bestaat uit een 48MP hoofdcamera, een ultra-groothoeklens en een macro. Aangeboden tegen onklopbare prijzen, zullen onze beschermers en accessoires u gemoedsrust en uitstekende voorwaarden geven om de Motorola te gebruiken.

.

Exclusieve hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires tegen discountprijzen.

Ontdek onze hoesjes ontworpen in silicone of/en plastic die ultra resistent zijn. Ze zijn exclusief ontworpen voor de lijnen van de Moto G 5G en onderscheiden zich door hun slankheid en lichtheid. Zij zullen het beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De telefoon blijft nieuw en verliest zijn waarde niet. Wij verkopen bijvoorbeeld hoesjes van koolstofvezel of geborstelde siliconen die antislip zijn. U vindt kunstlederen hoesjes die zeer elegant zijn. Onze transparante hoesjes met of zonder verstevigde hoeken zullen het design van de mobiel behouden. De Ultra Resistant en Survivor hoesjes bieden twee lagen bescherming en zijn ideaal voor wie maximale veiligheid wil in geval van een plotse impact. U kunt ook kiezen voor onze luxe hoesjes met gehard glas achterkant en siliconen randen. Of u nu kiest voor een enkele kleur of een patroonontwerp, onze covers bieden optimale bescherming voor de achterkant en randen van de G 5G. Bovendien bieden ze een uitzonderlijke grip. Onze covers beveiligen de volledige smartphone en hebben een klep die in een oogwenk kan worden geopend en gesloten. Ze bieden directe toegang tot de poorten, knoppen en functies van de telefoon. Zo blijft hij er lang als nieuw uitzien en kunt u de klep met een gerust hart als handsfree houder gebruiken. Onze screenprotectors, films en gehard glas, onderscheiden zich door hun dunheid en slagvastheid. Het scherm zal bij een botsing niet ontploffen en u vermijdt krassen die zeer schadelijk en onaangenaam kunnen zijn. Onze accessoires omvatten geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, speakers, hoofdtelefoons, auto/fietssteunen en kabels. Zij zullen u in staat stellen de mobiele telefoon in de beste omstandigheden op te laden, te dragen en te gebruiken. Door voor Dealy te kiezen, vindt u precies de juiste artikelen en accessoires voor uw Motorola en profiteert u van voordelige prijzen. Geniet van uw bezoek aan ons!

Dealy biedt een unieke en gepersonaliseerde klantendienst

Maak gebruik van onze klantenservice om uw bestellingen te volgen en als u hulp nodig heeft met onze producten. U kunt ons telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Ons e-mailadres vindt u in de rubriek "contact" van deze website. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om onze promoties te zien.

.