Over ons

De dagelijkse bondgenoot van uw apparaten

De dagelijkse bondgenoot van uw apparaten

Dealy is een familiebedrijf. Sinds 2012 bieden wij de goedkoopste telefoonhoesjes en accessoires op de markt.
Onze collecties zijn uniek voor een optimale bescherming van uw toestel, of het nu uw smartphone, tablet, computer of verbonden horloge is. Ons credo: efficiëntie en nabijheid!

Onze missie: uw apparaat elke dag beschermen

Bij Dealy leggen we ons volledig toe op het leveren van producten van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. U vindt, vandaag en morgen, backcovers voor slechts € 4,99 en bookcases vanaf € 6,99.
Zoals u hebt begrepen, willen we aan uw beschermingseisen voldoen en dit tegen een eerlijke prijs.

Exclusieve beschermhoesjes die perfect passen bij uw telefoon

Wij verkopen backcovers die perfect zijn aangepast aan uw mobiele telefoon, met de nadruk op ergonomie en weerbestendigheid.
Met een Dealy backcover hoesje kunt u er zeker van zijn dat uw smartphone beschermd is tegen schokken, vlekken, krassen en stof.
U behoudt gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van uw telefoon en kunt deze optimaal gebruiken.

U vindt hier ultrabestendige beschermhoesjes die een uitstekende grip bieden en multifunctionele hoesjes met bijvoorbeeld een geïntegreerde kaarthouder, een handsfree steunring of hoesjes met een koord.
Wij verkopen hoesjes die perfect aansluiten bij uw levensstijl en uw dagelijkse behoeften.

Hoesjes voor volledige bescherming

Ontdek onze bookcases die uw telefoon tegen de elementen beschermen. Ze zijn ontworpen als portefeuilles, met interne kaarthouders en een vakje. Zo hebt u niet langer meerdere accessoires nodig.
Met onze bookcases kunt u uw mobiele telefoon handsfree gebruiken dankzij hun converteerbare hoes die kan worden omgezet tot een standaard.
Ook hier selecteren we hoesjes die voldoen aan uw wensen voor functionaliteit en design.

Screenprotectors van gehard glas voor het scherm en de camerasensor

Dealy biedt u de beste screenprotector voor het scherm en de achterste cameramodule van uw smartphone.
Of het nu gaat om screenprotectors van gehard glas of beschermfolie, ze worden altijd op maat gemaakt. Ze beschermen de sensoren perfect, terwijl interactie met applicaties en optimale foto's mogelijk blijven.

Premium accessoires voor uw dagelijkse behoeften

Bij Dealy vindt u de accessoires die u nodig hebt voor uw smartphone, tablet of computer.
Wij bieden de beste producten ontworpen door toonaangevende fabrikanten.
U vindt hier geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, opladers, auto-en fietssteunen, standaarden, speakers, koptelefoons en oortjes.
We voegen regelmatig nieuwe producten toe aan onze collecties om u een uitzonderlijke en persoonlijke mobiele ervaring te bieden.
Ook hier zijn we vastbesloten om ze tegen lage prijzen te verkopen, zodat u uzelf kunt uitrusten naar wens zonder de bank te breken.

Nabijheid staat bij ons voorop

Of het nu gaat om onze interne relaties of met u als klant, we geven de voorkeur aan acties en beslissingen met respect voor anderen.
Wij zijn een klein bedrijf dat ethiek, welzijn en luisteren zoveel mogelijk voorop zet.
We streven er voortdurend naar om aan de behoeften en wensen van al onze klanten te voldoen, zodat u tevreden kunt zijn onze beschermingsproducten en accessoires.
Bij Dealy bieden we daarom eclectische en inclusieve productlijnen aan. We proberen de juiste producten te vinden voor al onze doelgroepen: familieleden, volwassenen, kinderen, tieners, atleten, professionals, feestgangers ... Wie u ook bent, bij Dealy vindt u onvermijdelijk wat u zoekt.
Wij willen u een lokale ervaring bieden. U kunt er zeker van zijn dat we gemakkelijk bereikbaar zijn en dat we uw vragen zo snel mogelijk zullen beantwoorden.
We hebben een gepersonaliseerde klantenservice, zowel voor hulp bij het zoeken naar producten als bij de opvolging van uw bestellingen. Bij ons bent u nooit anoniem! Onze medewerkers bieden u een competente, efficiënte, vriendelijke en attente service.

Zorgen voor een snelle en efficiënte levering.

Door op ons te vertrouwen, kunt u er zeker van zijn dat uw producten in de kortst mogelijke tijd worden geleverd. Ons team zet zich in om uw bestelling efficiënt uit te voeren, zodat u snel van de producten kunt genieten.
Bij Dealy zijn we toegewijd aan het respecteren van korte en redelijke levertijden.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele leveringsproblemen. Wij zijn 7/7 beschikbaar om u te informeren over de status van uw bestellingen.