17 Producten

Bescherm en versier uw Vivo Y20s met korting bij Dealy

Profiteer van Dealy's lage prijzen en kortingen op Vivo hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Hoesjes beginnen bij £4.99 en hoesjes beginnen bij £6.99. De Vivo Y20s is een instapmodel telefoon met een Qualcomm Snapdragon SoC in combinatie met 4GB RAM en 128GB microSD uitbreidbare opslagruimte. Het toestel heeft 3 fotosensoren achteraan: een 13-megapixelsensor, een 2-megapixel macrolens en een 2-megapixel dieptesensor. Het heeft een 5000mAh snellaad compatibele batterij (18W). Wij bieden exclusieve en goedkope beschermingen en accessoires voor de telefoon. Zij zullen u in staat stellen het te beveiligen en het in alle rust en veiligheid te gebruiken. U vindt ultra dunne en ultra sterke hoesjes, flip covers, films en gehard glas voor het scherm en premium accessoires.

Premium hoesjes , covers, cases screenprotectors en accessoires

Wij verkopen hoesjes die perfect zijn afgestemd op de lijnen en contouren van uw Vivo Y20s. Gemakkelijk te installeren, zeer doeltreffend in geval van stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Zij bieden gemakkelijke en directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Ze zijn gemaakt van ultrabestendige materialen; 100% kunststof of siliconen, een mengsel van beide materialen, een laag siliconen en kunststof over elkaar voor ultrabestendige bescherming, achterkant van gehard glas en siliconen randen. Sommige zijn flexibel en andere zijn stijf of halfstijf. U vindt er monochrome siliconen hoesjes, hoesjes van koolstofvezel, kunstlederen hoesjes, geborstelde hoesjes, onze klassieke doorzichtige hoesjes met motief. Er zijn er met kaarthouders en andere met een handsfree standaard om de telefoon in liggende stand te gebruiken. Onze covers zijn ontworpen rond een hoesje waaraan u uw smartphone bevestigt. Dit beschermt de achterkant en de randen van de telefoon tegen krassen, vlekken en stof. De hoes beschermt de hele smartphone tegen weersinvloeden. U vindt hoesjes met een flap in kunstleder of in echt leer. Ze kunnen ook worden gebruikt als portefeuille, met openingenvoor kaarten en een vakje voor geld of kleine documenten. Sommige worden geleverd met een praktische riem om de Vivo met de hand te dragen. Wij bieden zowel zakelijke als luxe hoesjes met leuke ontwerpen. U vindt er ook ultradunne, ultrasterke films en gehard glas om op het scherm te plakken. Het scherm zal beschermd zijn tegen de elementen en de interactiviteit met de toepassingen zal optimaal zijn. Tot slot bieden wij vele accessoires waarmee u het gebruik van uw telefoon kunt optimaliseren: kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, selfie statieven, hoofdtelefoons, speakers, auto- en fietssteunen, docking stations... U zult profiteren van onze voordelige prijzen en onze regelmatige promoties. Veel plezier met uw bezoek aan onze winkel!

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantendienst

.

Wij zijn 7 dagen per week open om u te helpen met het zoeken naar uw product. Wij zullen ook in staat zijn om uw bestellingen te volgen. U kunt ons bereiken op het nummer 09 75 18 78 18, per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.