6 Producten

Dealy beveiligt en accessoriseert uw Huawei MatePad tegen lage prijzen

Bespaar geld en profiteer van de kortingen van Dealy op hoesjes , covers, cases, smart cases, screenprotectors en accessories Huawei MatePad. De MatePad heeft een 10,4-inch FullView scherm met ultradunne randen. De tablet heeft vier speakers met Histen 6.0 3D Stereo technologie. Het heeft een blauw-licht verminderd display, dat ook aanbevelingen doet om houdingen aan te nemen. Het biedt ook vier high-performance microfoons en de Huawei M-Pencil. De 7250 mAh-batterij met hoge capaciteit biedt 12 uur videoweergave of 7 uur 3D-gaming. De interface is gebruiksvriendelijk en snel. Een geweldig tablet voor iedereen! Ons team biedt de beste items om ervoor te zorgen dat u veilig kunt genieten van uw MatePad.

.

Lage kosten bescherming en accessoires afgestemd op uw behoeften

U vindt hier eersteklas hoesjes, covers, cases, smart cases, screenprotectors en accessoires die u de beste ervaring geven met uw tablet. Wij bieden ultra duurzame hoesjes die de MatePad perfect zullen beveiligen. Onze cases beschermen de tablet tegen krassen, slijtplekken en stof, terwijl de poorten en functies gemakkelijk toegankelijk blijven. Ze zijn uitgerust met interne kaarthouders en bieden verschillende hoeken voor handsfree gebruik. De slimme hoesjes zijn zeer dun en weerbestendig. Ze hebben een auto-wake en sleep functie voor zuinig gebruik van de MatePad. Wij adviseren u een folie of gehard glas aan te brengen om het scherm van de tablet te beveiligen. Dit komt omdat u niet veilig bent voor een schok of een val als de koffer open is of in stand-by staat. Wij bieden ook accessoires van hoge kwaliteit, zoals geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, autohouders, docking stations, hoofdtelefoons en oortelefoons. We voegen regelmatig nieuwe accessoires toe aan deze sectie om u te helpen de tablet optimaal te gebruiken.

Het verheugt ons te kunnen aankondigen dat we een nieuwe sectie aan onze website hebben toegevoegd.

Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms en zijn te vinden op uw favoriete sociale netwerken

.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U wordt dan op de hoogte gehouden van onze nieuwtjes en promoties.