154 Producten

De iPad 10.2 inch (2019): een nieuwe manier om je iPad te ervaren

Bescherm uw iPad 10.2 inch (7e generatie) met Dealy, die de beste hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires aanbiedt tegen uitverkoopprijzen! De nieuwe iPad heeft een groter, gebruiksvriendelijker scherm. Met zijn 10,2" Retina-display en vele technologische innovaties is uw iPad-ervaring optimaal. Hij is ultralicht (minder dan 500 g) en zeer gemakkelijk mee te nemen. U moet het echter beveiligen om het te gebruiken waar en hoe u wilt. Dealy, biedt u de grootste selectie van high-end beschermingen voor uw kostbare tablet.

.

Dealy maakt uw 10.2 inch iPad op maat

Dealy biedt een ruime keuze aan eersteklas hoesjes, covers, screenprotectors en sleeves om uw 7e generatie iPad te beveiligen tegen offerprijzen. Ontdek onze ultradunne hoesjes waarmee u uw tablet kunt dragen zonder bang te hoeven zijn voor stoten, krassen, vlekken en stof. Van de transparante hoes tot de ultrabestendige hoes met steunring, uw iPad 10.2 is echt veilig. Onze hoesjes en zakjes zijn ook ultra dun. Ze beschermen niet alleen uw tablet, u kunt er ook uw accessoires in meenemen. Wij bieden chique, marmeren hoesjes die kunnen worden omgebouwd tot een hands-free houder, in imitatieleer.... Een compleet assortiment tegen gereduceerde prijzen! Onze smart cases zijn zeer beschermend en zorgen ervoor dat u de iPad overal kunt gebruiken. Wij bieden ook ultradunne en zeer veilige screenprotectors (films en gehard glas). Met Dealy wordt uw iPad 10.2 op een persoonlijke en zeer efficiënte manier beveiligd!

Dealy

Dealy 7 dagen per week beschikbaar

Ons team is 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen bij uw zoektocht en u bij te staan tijdens uw aankopen en na de verkoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon

.