Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)


164 Producten

Bescherm en voorzie uw Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) tablet van accessoires tegen de beste prijzen op de markt

Profiteer van de geweldige prijzen van Dealy om uw Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) hoesjes , covers, hoesjes, smart cases, screenprotectors en accessoires te kopen. Bekijk onze goedkope selectie van ultra duurzame beschermers en bespaar geld. Ons team is dol op de Galaxy Tab 10.1 (2019). Deze is ontworpen voor familiegebruik. Hier volgen enkele technische specificaties: - Afmetingen: 245 mm hoog en 149 mm breed, 7,5 mm dik, 469 g - Voorkant: TFT-paneel met 1920 x 1200 px definitie) dat 81% van het vooroppervlak in beslag neemt. - Achterkant: aluminium - 3,5 mm mini-jack aan de rand - Twee camera's: een 8MP achtersensor en een 5MP frontsensor - Uitstekende levensduur van de batterij (meer dan 13 uur) - Draaien Android 9.0 Pie / Kids menu Ons team houdt van zijn zeer mooi design en de ergonomie die past bij het hele gezin. Het is ook ideaal voor jongeren en kinderen. U kunt in alle rust films en video's bekijken. Maar gezinnen krijgen vaak te maken met hobbels, verwaarlozing, ruzies en ongelukken. Je tablet heeft dus zware beschermers nodig die geschikt zijn voor zowel volwassenen als jongeren.

Sommige van de populairste tablets ter wereld kun je gewoon kopen.

Een grote selectie van beschermers en accessoires voor iedereen

Wij hebben een selectie van beschermers en accessoires die aan al uw eisen kunnen voldoen. Wij bieden hoesjes aan in silicone, kunststof of gemengde materialen. Ze zijn exclusief gemaakt voor de tablet en zijn ultra duurzaam. We hebben eenvoudige en modellen voor kinderen en jongeren. Deze laatste zijn nekbestendig en maken een gemakkelijk en probleemloos vervoer mogelijk. We hebben ook hoesjes met handsfree-ondersteuning die zeer praktisch zijn voor gebruik van de tablet in liggende modus. Of je nu kinderen hebt of niet, je zult de juiste voor je vinden. Wij selecteren ook hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Deze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient als een eerste beschermingslaag en de tablet veilig houdt. Het hoesje dient als een tweede beveiliging voor de hele tablet. Wij kiezen verschillende modellen sluitingen, zodat u het model kunt vinden dat bij u past. Nogmaals, we hebben een heleboel verschillende en zeer duurzame modellen. Van de klassieke kunstlederen omslag tot die met een patroon (dieren, planten, glitters...), u hebt een vrij uitzonderlijke keuze. Wij bieden ook de beste selectie van smart cases die, met hun vouwbare kleppen, zeer nuttig zijn voor een multifunctioneel gebruik van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2029). Wij bevelen deze bescherming aan voor volwassenen en minder voor kinderen.

.

De beste selectie van screenprotectors en accessoires op de markt

Wat het scherm van de tablet betreft, raden wij sterk aan dit te beschermen met gehard glas of folie, vooral als u kinderen hebt die de tablet gebruiken. Wij raden dit aan, zelfs als je een hoes omdoet. Het is het beste als het glas en het scherm beschermd zijn, want een kind kan de tablet laten vallen als de klep open staat of in de stand-bymodus. U vermijdt het risico op ontploffing en zeer onaangename krassen. Ons team biedt ook een grote keuze aan accessoires: externe batterijen, opladers, geheugenkaarten, kabels, speakers, hoofdtelefoons, docking stations. Wij zoeken naar de beste producten, zodat u uw tablet optimaal en ergonomisch kunt gebruiken. Natuurlijk hebben we zeer lage prijzen en regelmatige promoties. Geniet van uw bezoek aan Dealy.

Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen

U kunt onze klantenservice bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op schriftelijke verzoeken en zijn 7 dagen per week geopend. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze producten en voor het volgen van uw bestelling.