119 Producten

Dealy's Mi 11i 5G hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires tegen onklopbare prijzen.

Dealy biedt een exclusieve selectie van scherp geprijsde hoesjes, covers, holsters, screenprotectors en accessoires voor de Xiaomi Mi 11i 5G. Bespaar geld en geniet van uw telefoon zonder aan uw budget te denken. De Xiaomi Mi 11i is een smartphone uit het topsegment die veel waar voor zijn geld biedt. Het biedt een krachtige Snapdragon 888 SoC, een 6,67-inch Full HD+ OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en een drievoudige cameramodule (groothoek, ultragroothoek en macro) met een hoofdsensor die oploopt tot 108MP. Dealy verkoopt covers en accessoires zodat u uw Xiaomi optimaal kunt gebruiken. Omslagen beginnen bij £4.99 en omslagen beginnen bij £6.99. Je vindt er een film voor € 3,99 en een beschermlens voor de cameramodule achteraan voor slechts € 5,99. Onze hoesjes zijn dun en licht. Ze wikkelen zich perfect rond de achterkant en de randen van de telefoon. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of een combinatie van materialen (plastic achterkant of gehard glas en siliconen/bumperachtige randbescherming). De hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje. Hun flap biedt extra bescherming aan de hele mobiel. Zij zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een insteekvak (voor contant geld of kleine documenten). De hoesjes kunnen naar believen worden gevouwen tot praktische en veilige handsfree houders. U vindt er ook accessoires: kabels, batterijen, extern, gemetalliseerde steunringen, speakers, koptelefoons, statieven, fiets- en autohouders, opladers...

Pretium producten voor een premium telefoon

U vindt eenvoudige transparante hoesjes of met versterkte hoeken, waarmee u het oorspronkelijke ontwerp van de mobiele telefoon kunt behouden. Wij verkopen ook monochrome siliconen hoesjes, de klassieke Survivor en Ultra Resistant die twee opeenvolgende lagen van bescherming bieden en bescherming met hands-free steunring. We hebben er ook met patronen. Ontdek onze klassieke of geborstelde soepele afdekkingen in koolstofvezel, die in kunstleer of gehard glas die design, zeer goed bestand tegen slecht weer en elegant zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over het risico van stoten, krassen, vlekken en stof. Onze covers en flap cases zullen de hele Xiaomi Mi 11i 5G beschermen terwijl u het een persoonlijke stijl geeft. Zij zijn gemaakt van kunstleder of echt leer en hebben een sluiting. Wij bieden flip-style hoesjes met patronen en stijlvolle monochrome hoesjes. Sommige hebben veel kaarthouders en opbergruimte voor uw spullen. Onze films en gehard glas zal perfect beveiligen van de mobiele telefoon scherm. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Zij voorkomen dat het glas explodeert bij een brutale schok en de aanraakzone blijft even gevoelig als altijd. De fotomodule zal ook perfect veilig zijn met het geharde glas dat wij tegen een ongelooflijk lage prijs verkopen. Welkom in ons huis!

Dealy is zijn klantenservice staat elke dag tot uw beschikking

.

Onze klantenservice kan u helpen bij uw zoektocht en zal uw bestellingen opvolgen. U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) en per mail (rubriek " contact " op onze website). Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.