45 Producten

Bij Dealy vindt u al uw Motorola Edge 20 beschermers en accessoires met korting

.

Geniet van lage prijzen op Motorola Edge 20 hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires van Dealy. Wij bieden de beste artikelen en verkopen ze tegen de beste prijzen op de markt. De Motorola Edge 20 is een high-end telefoon die beschikt over een 6,7-inch OLED-scherm in Full HD + definitie, HDR10 + compatibel. Hij heeft een verversingssnelheid van 144Hz en is voorzien van een blok van drie fotosensoren aan de achterzijde (108+8+16), waarvan één telefoto met een x3 optische zoom. Het heeft een 4000mAh batterij met snellaadmogelijkheid (30W). Ons team selecteert zeer bestendige beschermingen in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. De telefoon zal lang nieuw blijven en u zult hem in betere staat kunnen verkopen. Wij verkopen hoesjes, vanaf €4,99, die zeer dun en licht zijn. Covers en pouches, vanaf slechts € 6,99, beschermen de hele telefoon tegen de elementen en doen tegelijkertijd dienst als portemonnee en handsfree-houder. Ook het scherm en de camera zullen optimaal beveiligd zijn.

Hoogwaardige hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires

Bij Dealy koopt u hoogwaardige screenprotectors en accessoires tegen discountprijzen. De hoesjes sluiten perfect aan op de lijnen en contouren van de telefoon. Knoppen en poorten zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de precisie van de uitsparingen. Wij verkopen transparante hoesjes, hoesjes van koolstofvezel, kunstlederen hoesjes, hoesjes met een steunring, hoesjes van gehard glas en hoesjes met kaarthouders. Sommige van onze klephoesjes worden geleverd met een sleutelkoord, zodat u uw Motorola veilig kunt dragen. Wij bieden etuis in imitatieleer of in monochroom echt leer die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ontdek onze lychee leer effect zakjes, vintage stijl zakjes, flap covers met klinknagels. Je hebt de keuze uit verschillende sluitingen. Onze scherm- en camerabeschermers zijn zeer goed bestand tegen de elementen. De screenprotectorsen het geharde glas voor het scherm zijn ontworpen om de gevoeligheid van het aanraakgebied te optimaliseren. In onze accessoires sectie vindt u kabels, laders, geheugenkaarten, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto- en fietssteunen

U kunt onze klantendienst gemakkelijk en snel bereiken

Twijfel niet om ons te bellen en te sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden ("contacteer ons" sectie). We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok.